Παρασκευή
18 Οκτωβρίου 2024

Υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Σε εργαστήριο της Ελβετίας το δείγμα της 24χρονης. Καταγγελία Θεοδωρικάκου για τις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης. Δύο καταγγελίες για βιασμούς.

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης γυναίκας σε σουίτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ο δικηγόρος της Γεωργίας Μπίκα, μιλώντας στα Μέσα Ενημέρωσης, αναφέρθηκε σε αυτά που προκύπτουν από την ιατροδικαστική εξέταση. 

Συγκεκριμένα ο Θανάσης Ζιώγας, είπε ότι από την εξέταση στη νεαρή προκύπτουν εκχυμώσεις στον αριστερό και δεξιό μηρό, στο πρώτο και τέταρτο τεταρτημόριο και τη μεσότητα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η ιατροδικαστής υπογράφει πως δεν αποκλείεται να έγιναν ασελγείς πράξεις κατά τη συνουσία. Η εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας παρέλαβε σήμερα, όπως είπε έγινε στις 2 Ιανουαρίου.

Ακόμα, ο δικηγόρος αποκάλυψε πως έχει στη διάθεσή του ακόμα δύο καταγγελίες για βιασμούς. Συγκεκριμένα, δύο γυναίκες έχουν καταγγέλλει, το βιασμό τους με τον ίδιο τρόπο.

Σε εργαστήριο της Ελβετίας το δείγμα της 24χρονης

Σε ειδικό εργαστήριο της Ελβετίας, εξειδικευμένο και πλήρως ενημερωμένο για τη λίστα των ναρκωτικών ουσιών, χαπιών και διεγερτικών που κυκλοφορούν στη μαύρη αγορά, θα σταλεί το δείγμα από την 24χρονη Γεωργία Μπίκα προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι τοξικολογικές εξετάσεις, σύμφωνα με το protothema.gr.

Άτομα που έχουν άριστη γνώση της υπόθεσης, τα σενάρια που κυκλοφορούν για δήθεν αποτελέσματα τοξικολογικών εξετάσεων, είναι πλήρως αβάσιμα καθώς στο δείγμα δεν έχει ξεκινήσει καν ο έλεγχος, δεν υπάρχει ούτε καν εκτίμηση και βάσει των αισιόδοξων σεναρίων τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα σε περίπου δέκα ημέρες.

Η ειδική ομάδα των επιστημόνων που ασχολείται με την υπόθεση, άριστοι γνώστες τέτοιου είδους περιπτώσεων, θα διενεργήσουν έρευνα σε βάθος προκειμένου να διαπιστωθεί και η παραμικρή ουσία που κυκλοφορούσε στο αίμα της 24χρονης, όσο σπάνια και αν είναι προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.

Ο φάκελος της 24χρονης έχει λάβει πλήρη προτεραιότητα και όλα αναμένεται να γίνουν με ταχύτατες διαδικασίες.

Καταγγελία Θεοδωρικάκου για τις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης

Στο μεταξύ, ο Τάκης Θεοδωρικάκος προχώρησε σε μια καταγγελία για τις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είπε ότι στην Αστυνομία δεν έχουν παραδοθεί τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ενώ σήμερα υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρονται σε αυτές.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Τάκης Θεοδωρικάκος, «βρισκόμουν στη Θεσσαλονίκη. Δεν ήθελα να ασχοληθώ ιδιαίτερα με την υπόθεση γιατί δεν είναι η δουλειά μου. Πήγα να ενθαρρύνω τους αστυνομικούς να συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά τους με επαγγελματισμό, όπως την κάνουν.

Ρώτησα εάν έχουν βγει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Στην Αστυνομία δεν έχουν παραδοθεί τα αποτελέσματα των εξετάσεων και σήμερα βλέπω δημοσιεύματα γι’ αυτές τις εξετάσεις. Ρωτήστε γι’ αυτό το εργαστήριο του ΑΠΘ που έχει κάνει τις εξετάσεις».

Σε δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου» σήμερα αναφέρεται σχετικά με την υπόθεση ότι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων φέρεται να «ξεκλείδωσαν» το ενδεχόμενο νέων συλλήψεων.

Όπως αναφέρει επικαλούμενο πηγές του περιβάλλοντος της 24χρονης, στο αίμα της ανιχνεύθηκαν ίχνη ουσιών που μπορούν να επηρεάσουν το νευρικό σύστημα και να κάνουν έναν άνθρωπο να χάσει τις αισθήσεις του. Επίσης, αναφέρει ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις εντόπισαν και ποσότητα αλκοόλ, καθώς η κοπέλα είχε καταναλώσει πολλά ποτά τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του πρωτοχρονιάτικου πάρτι.

Επίσης, «ΤΑ ΝΕΑ» επικαλούμενα ρεπορτάζ του MEGA τονίζουν ότι υπάρχουν πληροφορίες ότι έχουν βγει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εκτός από αλκοόλ στο αίμα της 24χρονης εντοπίστηκαν ουσίες που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα. Ουσίες που μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε νάρκωση ιδίως αν συνδυαστούν με αλκοόλ.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...