Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

«Δείξε μου τον φίλο σου να σου ποιος είσαι» το σχόλιο του ΚΚΕ για Τσίπρα - Βαλς

Ελλάδα

«Δείξε μου τον φίλο σου να σου ποιος είσαι», σχολίασε το ΚΚΕ με αφορμή τη συνάντηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα με τον Γάλλο ομόλογό του, Μανουέλ Βαλς.

«Και μόνο το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας ισχυρίζεται ότι είναι στην ίδια πλευρά με τη γαλλική κυβέρνηση, που έχει τσακίσει το γαλλικό λαό στα αντεργατικά μέτρα, τον αυταρχισμό και την καταστολή, δείχνει τι είδους πολιτική υπηρετεί και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ», ανέφερε το Κομμουνιστικό Κόμμα σε ανακοίνωσή του.

Όπως επισήμανε το ΚΚΕ «οι φιλίες του κ. Τσίπρα με την κυβέρνηση της Γαλλίας αφορούν τις επενδύσεις και τα κέρδη του κεφαλαίου των δύο χωρών και όχι τους λαούς, τους οποίους και οι δύο κυβερνήσεις ματώνουν».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κατρακύλα χωρίς τέλος για ΣΥΡΙΖΑ – Προβάδισμα Ανδρουλάκη στο ΠΑΣΟΚ (κάρτες)

Την κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει μία ακόμα δημοσκόπηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου των πολιτών βρίσκεται ξεκάθαρα στην πέμπτη θέση, σύμφωνα με δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμ...

Δολοφονία Κατσουρή: Αντιμέτωποι με κακούργημα 5 αστυνομικοί για την είσοδο των Κροατών οπαδών στην Ελλάδα

Αντιμέτωποι με το κακούργημα της έκθεσης σε κίνδυνο με ενδεχόμενο δόλο είναι πέντε αστυνομικοί, οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για την οργανωμένη έλευση των Κροατών οπαδών στην Ελλάδα, γ...

Φόρτωση άρθρων...