Τρίτη
22 Οκτωβρίου 2024

Διασωληνωμένη 40χρονη ανεμβολίαστη νοσηλεύτρια που διανύει τον έκτο μήνα εγκυμοσύνης

Ελλάδα
Tags: Λάρισα

«Μάχη» με τον κορωνοϊό δίνει 40χρονη ανεμβολίαστη νοσηλεύτρια στη Λάρισα, η οποία βρίσκεται διασωληνωμένη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Η γυναίκα, η οποία τέθηκε σε διαθεσιμότητα επειδή αρνήθηκε να κάνει το εμβόλιο, διανύει τον έκτο μήνα κύησης.

Η κατάσταση της υγείας της 40χρονης νοσηλεύτριας από τη Λάρισα επιδεινώθηκε και οι γιατροί αποφάσισαν τη διασωλήνωσή της. Από την εξέλιξη της κατάστασης θα κριθεί εάν οι γιατροί αποφασίσουν να προχωρήσουν σε καισαρική για να σωθεί το έμβρυο.

Την ίδια στιγμή, θετική στον κορωνοιό διαπιστώθηκε πως είναι 38χρονη ανεμβολίαστη έγκυος, στην 13η εβδομάδα κύησης, η οποία διακομίστηκε από το νοσοκομείο των Γιαννιτσών στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.

Η διακομιδή έγινε ώστε να είναι πιο εύκολο να βρει κρεβάτι ΜΕΘ αν χρειαστεί. Η γυναίκα κρίνεται πως είναι σε σοβαρή κατάσταση, έχει χαμηλό κορεσμό όμως δεν έχει χρειαστεί να διασωληνωθεί.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Διακοπές νερού αύριο Τρίτη στην Κηφισιά

Διακοπές υδροδότησης θα πραγματοποιηθούν αύριο, Τρίτη, στην Κηφισιά. Η ΕΥΔΑΠ ανακοινώνει ότι, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών σε τροφοδοτικό αγωγό ύδρευσης, θα σημειωθεί πτώση ...

Ατύχημα με τραυματισμό ανηλίκου στο Τραμ της Γλυφάδας - Καθυστερήσεις σε δρομολόγια

Ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (21/10) στο Τραμ της Γλυφάδας, όταν ένας ανήλικος επιχείρησε να διασχίσει τον τροχιόδρομο, σε σημείο διέλευσης πεζών, μεταξύ των στάσεων...

Φόρτωση άρθρων...