Τετάρτη
03 Ιουλίου 2024

Διεκόπη για τις 5 Ιουλίου η δίκη για τη δολοφονία Καραϊβάζ

Ελλάδα

Για τις 5 Ιουλίου η δίκη των δύο αδελφών που κατηγορούνται για την εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ στις 9 Απριλίου του 2021 έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Τα δύο αδέλφια, 41 και 49 ετών, έφτασαν στις 9 το πρωί της Τετάρτης (26.06.24) στα δικαστήρια, για να βρεθούν ενώπιον του ανακριτή για την άγρια δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

Οι δύο κατηγορούμενοι αρνούνται την κατηγορία ισχυριζόμενοι πως δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με την δολοφονία του δημοσιογράφου, θέση που διατύπωσαν αμέσως μετά την σύλληψη τους δύο χρόνια μετά τις θανατηφόρες σφαίρες που δέχθηκε ο Καραϊβάζ.

Ο μικρότερος σε ηλικία φαίνεται να αρνείται εντελώς την παρουσία του στον Άλιμο την επίμαχη ημέρα, ο ενώ ο αδελφός του φαίνεται να ισχυρίζεται ότι βρέθηκε στην περιοχή για επαγγελματικούς λόγους.

Οι δύο κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι για την δολοφονία τον Μάιο του 2023, γεγονός που σημαίνει ότι η δίκη πρέπει να “τρέξει” με γοργούς ρυθμούς καθώς το φθινόπωρο συμπληρώνεται για τα δύο αδέλφια το ανώτατο όριο προσωρινής κράτησης των 18 μηνών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ηράκλειο: Χειροπέδες σε 54χρονο με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις αρχές της Φινλανδίας

Συνελήφθη, χθες (02-7-2024) το βράδυ, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης», 54χρονος αλλοδαπός, διωκόμενος με...

Λάρισα: Πρώην εποχικός δασοπυροσβέστης συνελήφθη για 12 εμπρησμούς από πρόθεση στον Αμπελώνα

Στη σύλληψη ενός άνδρα, ο οποίος κατά πληροφορίες τοπικών μέσων ενημέρωσης είναι πρώην εποχικός δασοπυροσβέστης, ως υπαίτιου για 12 εμπρησμούς στην περιοχή του Αμπελώνα της Λάρισας...

Φόρτωση άρθρων...