Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Δημοσκόπηση Alco: Πιστεύετε ότι το επιτελικό κράτος λειτουργεί η όχι; (κάρτες)

Ελλάδα

Το δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης της Alco παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Σχεδόν 7 στους 10 (ποσοστό 69%) πιστεύουν ότι δεν λειτουργεί το επιτελικό κράτος. Στον αντίποδα, το 23% θεωρεί ότι λειτουργεί.

Δημοσκόπηση Alco

Την ίδια ώρα, οι πολίτες σε ποσοστό 47% δεν αισθάνονται «καθόλου ασφαλείς» από τη λειτουργία του κράτους. Το 29% απαντά «λίγο», «αρκετά» λέει το 19%, «πολύ» μόλις το 3%.

Δημοσκόπηση Alco

Καθόλου ικανοποιημένοι από την απόδοση της κυβέρνησης δηλώνουν πάνω από τους μισούς (ποσοστό 51%). Σχεδόν ένας στους τρεις (ποσοστό 29%) δηλώνουν λίγο ικανοποιημένοι, ενώ 18% απαντά «πολύ» και «αρκετά».

Δημοσκόπηση Alco

Το 67% θεωρεί ότι η Κυβέρνηση δεν πήρε το μήνυμα διαμαρτυρίας των ευρωεκλογών, έναντι 28% που θεωρεί ότι το έλαβε.

​ Edit media   ​

Κανένα κόμμα της αντιπολίτευσης δεν έχει αξιόπιστη εναλλακτική πιστεύει το 54%

Από την άλλη πλευρά πάνω από τους μισούς ερωτηθέντες (ποσοστό 54%) πιστεύει ότι κανένα κόμμα της αντιπολίτευσης δεν έχει αξιόπιστη εναλλακτική. Στο υπόλοιπο ποσοστό, το αποτέλεσμα είναι ενθαρρυντικό μόνο για το ΠΑΣΟΚ, καθώς το 14% πιστεύει ότι μπορεί να αποτελέσει εναλλακτική. 

Μόλις το 4% εκτιμά ότι εναλλακτική λύση μπορεί να αποτελέσει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το ίδιο ποσοστό (4%) θεωρεί ότι η «Ελληνική Λύση» θα μπορούσε να είναι αξιόπιστη εναλλακτική.

​ Edit media   ​

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ: Προφυλακιστέος ο «Μισέλ ο Μαροκινός», ελεύθεροι οι άλλοι 6

Ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης οι απολογίες των πρώτων εφτά εμπλεκόμενων στο κύκλωμα απάτης σε βάρος του ΕΟΠΥΥ. Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον ανακριτή και εισαγγ...

Ιωάννινα: Φωτιά σε παλιό λατομείο

Μεγάλη πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στο παλιό λατομείο των Μαρμάρων Ιωαννίνων. Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι σημειώνονται συνεχείς εκρήξεις εξαιτίας της φωτιάς, σύμφωνα με το ep...

Βόλος: Νεκρός ο 40χρονος που αποπειράθηκε να σκοτώσει τον πατέρα του με ψαροντούφεκο

Στον 40χρονο που τραυμάτισε τον πατέρα του με ψαροντούφεκο στο κρανίο και στο στήθος ανήκει η σορός που εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή των Πευκακίων στον Βόλο. Το Λιμεν...

Φόρτωση άρθρων...