Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της δολοφονίας της 63χρονης στο σπίτι της στην Έξω Παναγίτσα στη όχι μόνο στην Εύβοια αλλά πανελλαδικά. O ιατροδικαστής που την εξέτασε δεν αντιλήφθηκε ότι ο θάνατός της ήταν απόρροια εγκληματικής ενέργειας.

Της Μαρία Καράπα

Ωστόσο το eviaonline ήταν το μοναδικό Μέσα Ενημέρωσης που είχε αναφέρει ότι είναι ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, καθώς οι πληροφορίες μας έλεγαν, ότι παρά το οφθαλμοφανές κάτι δεν πήγαινε καλά στις λεπτομέρειες και όχι μόνο…

Από την πρώτη στιγμή είχαμε αναφέρει, ότι οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας εστιάζουν στο οικείο περιβάλλον της 63χρονης.

Όπως είπε πολύπειρος ανώτατος αστυνομικός με πολύ μεγάλη εμπειρία σε τέτοιες καταστάσεις στο evia online όλοι οι εγκληματίες κάνουν το ίδιο λάθος Πιστεύουν ότι δεν θα τους πιάσουν. Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα και αυτό θα φανεί σύντομα. Ιδίως σήμερα με την τεχνολογία που συνδράμει στην εμπειρία για την διαλεύκανση των ανθρωποκτονιών.

Τα σημάδια που οδηγούν στον δράστη

Διευκρίνισε ότι, κανείς κλέφτης δεν έχει πρόθεση να σκοτώσει όταν εισβάλλει σε ένα σπίτι, αφού αν συλληφθεί θα καταδικαστεί για ανθρωποκτονία με όλες τις επιβαρυντικές διατάξεις άρα προσπαθεί να πάρει ότι πολύτιμο και να φύγει.

Άρα σχεδόν απίθανο να δολοφόνησε κάποιος μια ανήμπορη γυναίκα για χρήματα. Το κίνητρο είναι κυρίαρχα προσωπικό που δείχνει αβυσσαλέο μίσος, είτε γιατί υπάρχουν προηγούμενα κάτι που φαίνεται ότι δεν ισχύει αφού ήταν μια φιλήσυχη γυναίκα, είτε γιατί μπορεί να αντιδρούσε στο παρελθόν ή τώρα σε κάποιο θέμα προσωπικής υφής. Δεν μαχαιρώνεις έξι φορές ένα ακίνδυνο άτομο για να το κλέψεις.

Επίσης το γεγονός ότι βρέθηκε στο κάτω μέρος της σκάλας με το Π στο πάνω μέρος δείχνει ότι την έσπρωξαν και μετά την μαχαίρωσαν.

Με δεδομένο ότι υπήρχαν συγκεκριμένοι άνθρωποι με κλειδιά καθιστά τον κύκλο των υπόπτων πολύ μικρό αφού λίγοι γνώριζαν και για το κλειδί κάτω από την γλάστρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evia online αίματα της άτυχης γυναίκας υπάρχουν στα τελευταία σκαλιά. Επίσης η αστυνομία έχει στα χέρια της εικόνες από κάμερες της περιοχής που αναμένει τα στοιχεία.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των ιατροδικαστών η δολοφονία της 63χρονης φαίνεται να έχει γίνει προς το απόγευμα γεγονός που επεσήμανε και ο Θανάσης Τάρτης δικηγόρος που όρισε η κόρη του θύματος προς υποστήριξη κατηγορίας. Ο Θανάσης Τάρτης τόνισε ότι η μοιραία ώρα ήταν γύρω στις 4 το απόγευμα και επεσήμανε ότι η κόρη είχε φύγει για την δουλειά της στις 12.40 μ.μ. Επεσήμανε ακόμα ότι ψάχτηκε το δωμάτιο της κόρης και όχι του θύματος.

Εν τω μεταξύ ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε ότι υπάρχει ενδιαφέρον της ελληνικής αστυνομίας και για ένα πρόσωπο που είναι γνωστό στο συγγενικό περιβάλλον του θύματος. Πρόκειται για έναν άνδρα περίπου 40 ετών που ερευνάται για οποιοδήποτε τυχόν ρόλο μπορεί να έχει σε αυτή την εγκληματική ενέργεια.

Στις έρευνες συνδράμει πλέον και το τμήμα Ανθρωποκτονιών.

ΠΗΓΗ: eviaonline.gr