Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

Δολοφονία στο Μενίδι: «Σκότωσα τη γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω» – Τα πρώτα λόγια του δράστη στους αστυνομικούς

Αμετανόητος δηλώνει ο 50χρονος εν διαστάσει σύζυγος της 40χρονης μητέρας, που βρέθηκε το πρωί μαχαιρωμένη στη μέση του δρόμου στο Μενίδι. Ο εν διαστάσει σύζυγος της 40χρονης εντοπίστηκε το μεσημέρι μεθυσμένος στον πρώτο όροφο ενός υπό κατασκευή κτιρίου, στη περιοχή της Φυλής και συνελήφθη.

Σύμφωνα με το STAR, στις πρώτες του κουβέντες προς τους αστυνομικούς ο δράστης δήλωσε αμετανόητος, με το επιχείρημα ότι η πρώην σύζυγός του τον απατούσε.

«Σκότωσα τη γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω» ήταν τα πρώτα του λόγια προς τους αστυνομικούς.

Στην οικοδομή όπου εντοπίστηκε δούλευε, ενώ εργαζόταν και σε μια ταβέρνα ως ψήστης στην Μεταμόρφωση. «Μου έτρωγε λεφτά. Διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση εδώ και πολλά χρόνια με διαφορετικούς άντρες. Δεν μπορούσα να βλέπω τον φίλο της να οδηγεί το αυτοκίνητο και φωτογραφίες του στο Facebook», φέρεται να ισχυρίστηκε ο δράστης, σύμφωνα με το Star.

Τρεις φορές είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία τον εν διαστάσει σύντροφό της η 40χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε άγρια το πρωί της Πέμπτης σε κεντρικό σημείο του Μενιδίου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ευλογιά πιθήκων: Έξι εμβολιαστικά κέντρα στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση της νόσου

Έξι εμβολιαστικά κέντρα έχουν δημιουργηθεί στην Ελλάδα για την ευρύτερη γεωγραφική κάλυψη των αναγκών εμβολιασμού έναντι της νόσου Mpox. Ο εμβολιασμός έναντι του ιού mpox δεν αφ...

Κύκλωμα απάτης κατά ΕΟΠΠΥ: Δίωξη για οκτώ κακουργήματα και δυο πλημμελήματα σε βάρος των συλληφθέντων

Ποινική δίωξη για οκτώ κακουργήματα και δύο πλημμελήματα άσκησε ο αρμόδιος Εισαγγελέας σε βάρος των 17 συλληφθέντων για το κύκλωμα απάτης σε βάρος του ΕΟΠΥΥ μέσω εικονικών συνταγογ...

Φόρτωση άρθρων...