Στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό και στο ιστορικό γήπεδο των «πρασίνων» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.

Μιλώντας για την «Διπλή Ανάπλαση», ο Χάρης Δούκας ξεκαθάρισε πως πρώτα θα μπει ο Παναθηναϊκός στο νέο γήπεδο στον Βοτανικό και στη συνέχεια θα γκρεμιστεί η Λεωφόρος. 

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Αθηναίων, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα», τόνισε: «Προχωράει, πάρα πολύ, με πολύ μεγάλη δύναμη η Διπλή Ανάπλαση, όπου ήταν ένας σκουπιδότοπος. Εκεί που θα γινόταν τάχα το γήπεδο, υπήρχαν μπάζα δέκα μέτρων, αντί να είναι έτοιμο για να μπουν τα μπετά. Οι μπουλντόζες υπάρχουν ήδη, καθαρίζουν τα γύρω-γύρω και σκάβουν», ανέφερε ο Χάρης Δούκας.

«Υπάρχει το γήπεδο του Ερασιτέχνη, υπάρχει και ένας χώρος ο οποίος, μαζί με ένα τεράστιο χώρο πρασίνου που θα είναι 1,5 φορά ο Εθνικός Κήπος. Έχει ήδη προχωρήσει η συμβολαιοποίηση. Θα είναι ένα έργο πολύ μεγάλης ανάσας, θα είναι 1,5 χιλιόμετρο από την ομόνοια. Σε επόμενη φάση, να είναι καθαρό αυτό, βγάλαμε και την άδεια κατεδάφισης. Αλλά πρώτα θα μπει η ομάδα του Παναθηναϊκού και θα δώσει το πρώτο παιχνίδι και στη συνέχεια θα προχωρήσει η δεύτερη φάση της Διπλής Ανάπλασης», πρόσθεσε ο Δήμαρχος.

«Είμαι Παναθηναϊκός, βεβαίως», είπε στην συνέχεια με τον Δημήτρη Οικονόμου να του απαντάει «δεν συμφωνούμε σ΄ αυτό», αφού ο δημοσιογράφος είναι Ολυμπιακός.

«Συμφωνούμε μαζί», του απάντησε ο επίσης Παναθηναϊκός, Άκης Παυλόπουλος.