Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψη Ράμα στην Αθήνα

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας λαμβάνει η Αστυνομία ενόψει της επίσκεψης του Πρωθυπουργού της Αλβανίας, Έντι Ράμα, στην Αθήνα. Το πρωί της Κυριακής αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα ο Αλβανός Πρωθυπουργός.

Όσον αφορά στα μέτρα ασφαλείας για τον Έντι Ράμα, απ’ ό,τι φαίνεται θα διατεθούν πάνω 1.500 αστυνομικοί, όπως ανέφερε ο Σταύρος Μπαλάσκας, ειδικός αστυνομικός αναλυτής.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του Σταύρου Μπαλάσκα, η Ελληνική Αστυνομία έχει κάνει δύο συσκέψεις στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ιδιωτικής επίσκεψης που θα πραγματοποιήσει ο Έντι Ράμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες και βάσει του επιχειρησιακού σχεδιασμού, σε εγρήγορση θα βρίσκονται αστυνομικοί από την ΔΙ.ΑΣ., την Ασφάλεια, την Τροχαία, τα ΜΑΤ, την ΟΠΚΕ, την Αντιτρομοκρατική, ενώ θα βρίσκονται ακροβολισμένοι και ελεύθεροι σκοπευτές σε σημεία που θα κριθούν ιδιαίτερης σημασίας.

Φυσικά μαζί με τον Έντι Ράμα θα βρίσκεται και η προσωπική του φρουρά. Στον αττικό ουρανό θα πετάνε ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και drone, που θα δίνουν απευθείας εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων.

Σήμερα αναμένεται να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος και στο Ολυμπιακό Κλειστό του Γαλατσίου στο οποίο δεν θα επιτρέπει η είσοδος ενώ θα παρακολουθείται.

Παράλληλα, ενεργοποιείται και το πληροφοριακό δίκτυο της ΕΛ.ΑΣ., ενώ έμφαση θα δοθεί και στα κοινωνικά δίκτυα με αρμόδιες πηγές να αναφέρουν πως εάν επιχειρηθεί να πραγματοποιηθεί κάποιου είδους αντισυγκέντρωση αυτή θα αντιμετωπιστεί άμεσα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων στην Εγνατία Οδό - Στο νοσοκομείο οι τραυματίες (Βίντεο και φωτογραφίες)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τραυματίες σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό κοντά στα διόδια της Σιάτιστας στην Κοζάνη. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, λίγο πριν τις...

Ηράκλειο: Βιασμό από τον 25χρονο πατριό της κατήγγειλε μια 13χρονη - Συνελήφθη και η μητέρα

Εφιαλτικές στιγμές καταγγέλλει ότι έζησε μία ανήλικη κοπέλα στο Ηράκλειο της Κρήτης από τον 25χρονο πατριό της. Σύμφωνα με πληροφορίες του patris.gr, το ανήλικο κορίτσι πέρασε τ...

Φόρτωση άρθρων...