Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

Εφετείο Αθηνών: Κατέρρευσαν ράφια με δικογραφίες και καταπλάκωσαν δύο εργαζόμενους (εικόνες)

Ελλάδα

Κατέρρευσαν μεταλλικά ράφια και καταπλάκωσαν δύο ανθρώπους στο Εφετείο Αθηνών, καταγγέλλουν οι δικαστικοί υπάλληλοι οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα 1η Νοεμβρίου στις 12:30 το μεσημέρι.

«Μπορούσαμε να είχαμε νεκρό», αυτή η φράση ήταν στο στόμα των συναδέλφων στο Ποινικό Μητρώο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, μετά την κατάρρευση – πτώση μεταλλικών ραφιών τύπου dexion που καταπλάκωσαν ένα συνάδελφο και έναν εργαζόμενο μεταφορικής εταιρείας.

efeteio

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί, κατά τη διάρκεια της φόρτωσης των ραφιών με δικογραφίες, αυτά κατέρρευσαν με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί κάτω από το βάρος των δικογραφιών και των σίδερων, ο συνάδελφος (που τραυματίστηκε στην πλάτη και στα πόδια) και ο εργαζόμενος της μεταφορικής εταιρείας.

efeteio

Το μέγεθος της επικινδυνότητας του συμβάντος αποδεικνύεται απ’ το γεγονός ότι για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε η βοήθεια – παρέμβαση πολιτών και συναδέλφων που βρίσκονταν στον χώρο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φυλάκιση ενός έτους και πρόστιμο 11.500 ευρώ σε άνδρα για φωτιά σε αλσύλλιο στην Αθήνα

Συνολικά 29 δασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο στη χώρα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, από τις οποίες οι 27 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους σ...

Κύκλωμα απάτης κατά ΕΟΠΠΥ: Δίωξη για οκτώ κακουργήματα και δυο πλημμελήματα σε βάρος των συλληφθέντων

Ποινική δίωξη για οκτώ κακουργήματα και δύο πλημμελήματα άσκησε ο αρμόδιος Εισαγγελέας σε βάρος των 17 συλληφθέντων για το κύκλωμα απάτης σε βάρος του ΕΟΠΥΥ μέσω εικονικών συνταγογ...

Φόρτωση άρθρων...