Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Έφοδος της αστυνομίας στην παραλία με τις παράνομες ξαπλώστρες στην Αγία Μαρίνα Ρόδου

Ελλάδα
Tags: Ρόδος

Επέμβαση ισχυρών δυνάμεων της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε στις 7 το πρωί στην Αγία Μαρίνα Ρόδου εξαιτίας επαναλαμβανόμενων παρανομιών στην παραλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων στην παραλία συνοδεύτηκε από κλιμάκια της κτηματικής υπηρεσίας και στελέχη του δήμου Ρόδου.

Υπενθυμίζεται πως στις 5.6.2024 πραγματοποιήθηκε επιτόπιος έλεγχος κλιμακίου στελεχών της κτηματικής υπηρεσίας και του λιμεναρχείου στην παραλία Αγία Μαρίνα Ρόδου.

rodos

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε η εγκατάσταση παράνομων κατασκευών (19 μεταλλικές κατασκευές) εντός της θάλασσας καθώς και παραβάσεις στον αιγιαλό. Ανάλογη παράβαση είχε διαπιστωθεί και πέρυσι, στην ίδια παραλία και από την ίδια επιχείρηση, και αμέσως οι αρμόδιες υπηρεσίες προχώρησαν στην έκδοση των πρωτοκόλλων κατεδάφισης τους.

Παρά το «ξήλωμα» των παράνομων ομπρελοκαθισμάτων, ο καταστηματάρχης επανήλθε μόλις την επόμενη ημέρα, προκαλώντας την αντίδραση της αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σοβαρός τραυματισμός δύο ατόμων μετά από πτώση βράχου στο Πολυλίμνιο Μεσσήνης

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου (07/09) στην περιοχή της Χαραυγής στο Πολυλίμνιο του δήμου Μεσσήνης, όταν βράχος αποκολλήθηκε και τραυμάτισε δύο ...

Χαρδαλιάς και Τζιτζικώστας μαζί στη ΔΕΘ

Συζήτησαν σε θερμό κλίμα για θέματα που αφορούν τις τοπικές κοινωνίες, αλλά και τις επικείμενες θεσμικές αλλαγές που προωθεί η νέα «Χάρτα» Αυτοδιοίκησης της κυβέρνησης

Φόρτωση άρθρων...