Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Έφοδος του ΣΔΟΕ στα γραφεία της ΕΠΟ

Ελλάδα

Αιφνιδιαστική έφοδο στα γραφεία της ΕΠΟ πραγματοποίησε το μεσημέρι κλιμάκιο του ΣΔΟΕ και μάλιστα μόλις 15 λεπτά πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας.

Τα στελέχη του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Ελέγχου επισκέφτηκαν τα γραφεία της ΕΠΟ για να ελέγξουν εξονυχιστικά τα πάντα, ενώ ταυτόχρονα υπήρξε μια σχετική αναταραχή στα μέλη του Δ.Σ.

Ο αντιπρόεδρος Βαγγέλης Μαζαράκης, μάλιστα, φέρεται να φώναζε: «Κοιτάξτε τι κάνει ο εξυγιαντής Κοντονής. Παραμονές της Γενικής συνέλευσης προσπαθεί να επηρεάσει καταστάσεις».

Οι άνθρωποι της ΕΠΟ απέδωσαν την έφοδο στο τεταμένο κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στην Ομοσπονδία και την Πολιτεία (και κυρίως τη ΓΓΑ), εκτιμώντας πως συνδέεται με τη Γενική Συνέλευση της Παρασκευής.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, από την πλευρά του ζήτησε συγγνώμη από τα μέλη του Δ.Σ. και τόνισε ότι σχετικοί έφοδοι έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα και σε άλλες αθλητικές Ομοσπονδίες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αγρίνιο: Ρομά συνελήφθη επειδή έκανε κατάληψη σε σχολείο και απείλησε τον διευθυντή

Στη σύλληψη ενός 15χρονου Ρομά και της μητέρας του προχώρησαν αστυνομικοί στο Αγρίνιο καθώς ο ανήλικος μαζί με άλλα άτομα έκανε κατάληψη στο 3ο Γυμνάσιο της πόλης. Σύμφωνα με πλ...

Διάρρηξη και στο υπουργείο Οικονομικών – Άρπαξαν τρεις οθόνες υπολογιστών και μια... καφετιέρα

Μετά τις διαρρήξεις στα γραφεία του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και του υπουργείου Εργασίας, όπως έγινε γνωστό σήμερα Παρασκευή (20/9) διάρρηξη έγινε και στο υπου...

Φόρτωση άρθρων...