Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Έγκλημα στη Χαλκίδα: 63χρονη εντοπίστηκε δολοφονημένη στο σπίτι της - Τη μαχαίρωσαν και την έριξαν από τις σκάλες

Ελλάδα

Θρίλερ εκτυλίσσεται στη Χαλκίδα με την υπόθεση δολοφονίας μίας 63χρονης γυναίκας στο σπίτι της στη Χαλκίδα. Η 63χρονη εντοπίστηκε νεκρή στο ισόγειο, με τουλάχιστον πέντε μαχαιριές στον αυχένα, ενώ φαίνεται πώς κάποιος την έριξε από τις σκάλες, σύμφωνα με πληροφορίες.

Τη γυναίκα βρήκε μία οικογενειακή της φίλη, η οποία την βοηθούσε καθώς η ίδια αντιμετώπιζε προβλήματα κινητικότητας. Διέμενε στο σπίτι με την κόρη της, η οποία τις επίμαχες ώρες βρισκόταν στη δουλειά της.

Έλειπαν 7.000 ευρώ από το σπίτι

Ένα δωμάτιο του σπιτιού ήταν αναστατωμένο, ενώ, σύμφωνα με την κόρη, έλειπαν 7.000 ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες. Ως εκ τούτου, ερευνάται το σενάριο της δολοφονίας με κίνητρο τη ληστεία, χωρίς να αποκλείονται άλλα ενδεχόμενα.

Δεν εντοπίστηκε κάποιο ίχνος παραβίασης της κατοικίας της ηλικιωμένης και οι αστυνομικοί «σαρώνουν» την περιοχή για να εντοπίσουν βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, σε μία προσπάθεια να εντοπίσουν στοιχεία που μπορεί να τους βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ειδικότερα, από την έρευνα προέκυψε πως η γυναίκα έφερε πέντε τραύματα στην περιοχή του λαιμού και συγκεκριμένα στον αυχένα τα οποία προήλθαν από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν μαχαίρι χωρίς ακόμα να έχει εντοπιστεί αυτός ή αυτοί που της στέρησαν τόσο άγρια τη ζωή.

Η τραγική ιστορία άρχισε να ξετυλίγεται το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (10/5) όταν μία οικογενειακή φίλη του θύματος κάλεσε τις Αρχές και ανέφερε πως πήγε στο σπίτι της γυναίκας και την εντόπισε νεκρή.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και διαπίστωσαν ότι η σορός της θανούσας βρίσκονταν εντός της διώροφης μονοκατοικίας της, στη βάση εσωτερικής σκάλας, σε πρηνηδόν θέση και με εμφανή τραύμα στο κεφάλι, ενώ υπήρχε λίμνη αίματος στο σημείο.

Ακόμα, ως διαπιστώθηκε, τα δωμάτια του 1ου ορόφου της οικίας ήταν εμφανώς αναστατωμένα, οι είσοδοι της οικίας δεν έφεραν εμφανή σημάδια παραβίασης και ήταν ανασφάλιστες, ενώ όπως κατέθεσε η κόρη και σύνοικος της θανούσας είχε αφαιρεθεί σε απροσδιόριστο χρόνο από το δωμάτιο της το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαρδαλιάς και Τζιτζικώστας μαζί στη ΔΕΘ

Συζήτησαν σε θερμό κλίμα για θέματα που αφορούν τις τοπικές κοινωνίες, αλλά και τις επικείμενες θεσμικές αλλαγές που προωθεί η νέα «Χάρτα» Αυτοδιοίκησης της κυβέρνησης

Φόρτωση άρθρων...