Κυριακή
06 Οκτωβρίου 2024

Έγκλημα στο Ψυχικό: Στο «μικροσκόπιο» μεγαλοεπιχειρηματίας της Μυκόνου για τη δολοφονία του τοπογράφου

Ελλάδα

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας και αφορούν τον ηθικό αυτουργό πίσω από τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η δημοσιογράφος Μίνα Καραμήτρου από το OPEN, η έρευνα επικεντρώνεται σε μεγαλοεπιχειρηματία στο νησί της Μυκόνου.

Υπάρχουν μάλιστα και δύο ύποπτα ταξίδια του φερόμενου ως εκτελεστή του τοπογράφου που βρίσκεται στα χέρια των Αρχών, τα οποία έγιναν μετά το Πάσχα και έχουν μπει στο μικροσκόπιο.

Σημαντικό στοιχείο στα χέρια των Αρχών αποτελεί και η κατάθεση της συντρόφου του εκτελεστή, η οποία αποκάλυψε στην ΕΛ.ΑΣ ότι σε ένα από τα δύο ταξίδια στο νησί, συναντήθηκαν με τον εν λόγω επιχειρηματία.

Επίσης, υπάρχουν πολλές συζητήσεις του επιχειρηματία με άτομα από το περιβάλλον του τοπογράφου, οι οποίοι μεταφέρουν ποιον επιχειρηματία της Μυκόνου υποψιαζόταν ο 54χρονος ως εντολέα πίσω από τον ξυλοδαρμό του το 2021 στην Αθήνα.

Νωρίτερα, πηγές της ΕΛΑΣ ανέφεραν πως ίσως ο τοπογράφος να απέκτησε στο νησί των Κυκλάδων, κάτι που κάποιος άλλος επιθυμούσε διακαώς.

«Φαίνεται ότι, πιθανότατα, κάποιος ενοχλήθηκε πολύ και έδωσε την εντολή δολοφονίας του», προσθέτουν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δύο συλλήψεις στο κέντρο της Αθήνας για διακίνηση ναρκωτικών: – Είχαν χρηματοκιβώτιο με 41.000 ευρώ

Χειροπέδες σε δύο αλλοδαπούς πέρασαν αστυνομικοί στο κέντρο της Αθήνας για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ ύστερα από έρευνες που έγιναν σε οικία εντοπίστηκε ένα χρηματοκιβώτιο με 41.000...

Φόρτωση άρθρων...