Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

Δολοφονία στον Βόλο: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 39χρονο

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία άσκησε ο εισαγγελέας κατά του 39χρονου για τη δολοφονία της 75χρονης στη Νέα Ιωνία του Βόλου.

Ο 39χρονος είχε ομολογήσει ότι σκότωσε με 42 μαχαιριές την 75χρονη νονά του την περασμένη Πέμπτη στο σπίτι της.

Ο δράστης του εγκλήματος οδηγήθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί στα δικαστήρια, πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί στον ανακριτή την Πέμπτη.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης, ο 39χρονος ισχυρίζεται ότι πήγε στο σπίτι της ηλικιωμένης, γιατί του ζήτησε να μεταφέρει πράγματα, εκεί της ζήτησε ποσό 2.000 ευρώ, που είχε χάσει σε τζόγο και εκείνη αρνήθηκε να του το δώσει.

Στη συνέχεια φαίνεται να είχαν φραστικό επεισόδιο, με τον 39χρονο, να παίρνει ένα μαχαίρι από την κουζίνα του σπιτιού και να την σκοτώνει με 42 μαχαιριές.

Σύμφωνα με το MagnesiaNews, ο 39χρονος ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, καθώς την προηγούμενη το βράδυ φέρεται να είχε κάνει χρήση κοκαΐνης, πριν πάει στη νονά του πήρε μκροποσότητα του ναρκωτικού, ενώ το διάστημα που παρέμεινε στο σπίτι έκανε επίσης χρήση κοκαΐνης.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης, ο 39χρονος ζήτησε συγνώμη για την πράξη του, είπε ότι μετάνιωσε και κατέθεσε στις Αρχές ότι δεν είναι δολοφόνος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Καιρός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες τις επόμενες ημέρες - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Σε νέο κλοιό κακοκαιρίας αναμένεται να βρεθεί η χώρα μας τις επόμενες ημέρες καθώς έρχονται νέος γύρος βροχοπτώσεων που θα επηρεάσει τη χώρα μας. Όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος Γιά...

Φυλάκιση ενός έτους και πρόστιμο 11.500 ευρώ σε άνδρα για φωτιά σε αλσύλλιο στην Αθήνα

Συνολικά 29 δασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο στη χώρα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, από τις οποίες οι 27 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους σ...

Φόρτωση άρθρων...