Σαββάτο
21 Σεπτεμβρίου 2024

Έκρηξη από τον Ντίνο Καρύδη: Μου μείωσαν τη σύνταξη 50% !

Ελλάδα

Ειπώθηκε από το πρωί, πως σήμερα είναι η μέρα, που οι συνταξιούχοι του Δημοσίου, των δήμων, της ιδιωτικής εκπαίδευσης και των τραπεζών, παθαίνουν σοκ, ο ένας μετά τον άλλο, καθώς βλέπουν τις συντάξεις τους μειωμένες κατά 10% μέσο όρο.

Αν και το «ψαλίδι» ή μάλλον το... τσεκούρι αναμένεται να πέσει βαρύτερο το Σεπτέμβρη, όταν και οι συνταξιούχοι θα πρέπει να περιμένουν μείωση της τάξης του 40%, ο γνωστός ηθοποιός Ντίνος Καρύδης, ήταν ανάμεσα σε αυτούς που αναθεμάτισαν την ώρα και τη στιγμή που πήγαν στο ATM.

Όπως κοινοποίησε σε σχετική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, ο ηθοποιός, είδε τη σύνταξή του, όχι απλά μειωμένη, αλλά πετσοκομμένη, κατά 50% και όπως σχολίασε, η σύνταξη που πήρε τον Αύγουστο, είναι «χαμηλότερη κι από το ενοίκιο» που πληρώνει!

ka1

ka2

ka3

ka4

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φωτιά στη Σάμο (Videos)

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε καλαμιές στο Ποτοκάκι της Σάμου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή. Για την κατάσβεση της φωτιάς...

Πάτρα: Παρασημοφορημένος πρώην αστυνομικός εξαπάτησε ηλικιωμένη - Της απέσπασε 40.000 ευρώ

Σε υπόθεση απάτης σε βάρος ηλικιωμένης εμπλέκεται παρασημοφορεμένος πρώην αστυνομικός στην Πάτρα. Μετά από έρευνα της Ασφάλειας Πατρών για την εξιχνίαση απάτης σε βάρος μίας ηλικιω...

Φόρτωση άρθρων...