Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

Εκτός λειτουργίας το σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» έως τη Δευτέρα λόγω εργασιών αναβάθμισης

Ελλάδα

Μέχρι και τη Δευτέρα 10 Ιουνίου και ώρα 15:00, δεν θα είναι δυνατή η είσοδος χρηστών-εργοδοτών στην πύλη εξυπηρέτησης επιχειρήσεων e-Services του Πληροφοριακού Συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ», λόγω αναγκαίας προγραμματισμένης αναβάθμισης υποδομών της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ) του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, που θα πραγματοποιηθεί κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα έντυπα προσλήψεων και αποχωρήσεων (Ε3, Ε5, Ε6 και Ε7), που υποβάλλονται στο Π.Σ. «ΕΡΓΑΝΗ» με ημερομηνία αναφοράς εντός του χρονικού διαστήματος της διακοπής λειτουργίας, θα υποβληθούν εκπρόθεσμα εντός μιας ημερολογιακής ημέρας από την επανέναρξη λειτουργίας του Π.Σ. «ΕΡΓΑΝΗ».

Η εκπρόθεσμη υποβολή των ανωτέρω εντύπων, όπως επίσης η μη υποβολή στο Π.Σ. «ΕΡΓΑΝΗ» των λοιπών εντύπων αρμοδιότητας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α.) και της Επιθεώρησης Εργασίας με ημερομηνία αναφοράς εντός του χρονικού διαστήματος της διακοπής, δεν θα επισύρουν κυρώσεις.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ευλογιά πιθήκων: Έξι εμβολιαστικά κέντρα στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση της νόσου

Έξι εμβολιαστικά κέντρα έχουν δημιουργηθεί στην Ελλάδα για την ευρύτερη γεωγραφική κάλυψη των αναγκών εμβολιασμού έναντι της νόσου Mpox. Ο εμβολιασμός έναντι του ιού mpox δεν αφ...

Καιρός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες τις επόμενες ημέρες - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Σε νέο κλοιό κακοκαιρίας αναμένεται να βρεθεί η χώρα μας τις επόμενες ημέρες καθώς έρχονται νέος γύρος βροχοπτώσεων που θα επηρεάσει τη χώρα μας. Όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος Γιά...

Φόρτωση άρθρων...