Κυριακή
27 Οκτωβρίου 2024

Ένταση από κρατούμενους στις Φυλακές Βόλου μετά τον θάνατο 21χρονου

Ελλάδα

Εξέγερση στο Κατάστημα Κράτησης Νέων του Βόλου, επί της οδού Μεταμορφώσεως.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το TheNewspaper.gr κρατούμενοι έβαλαν φωτιά σε πράγματα τους εντός των κελιών, ενώ η φωτιά φαίνεται ότι ξέφυγε από τον έλεγχο και άρχισε να επεκτείνεται.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αιτία της κίνησης των κρατουμένων είναι ο θάνατος 21χρονου αλλοδαπού κρατούμενου χθες το βράδυ, όπως πρώτο αποκάλυψε το TheNewspaper.gr.

Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας φτάνουν στο σημείο, ενώ δέκα οχήματα της Πυροσβεστικής παρεμβαίνουν για να κατασβήσουν τις εστίες της φωτιάς.

Νεκρός 21χρονος

Χθες νεκρός εντοπίστηκε ένας 21χρονος κρατούμενος στις φυλακές Βόλου.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ο αλλοδαπός ήταν έγκλειστος στις ελληνικές φυλακές εδώ και δύο χρόνια, ενώ δεν είχε αναφερόμενο βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό.

Άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου, όπου έγινε προσπάθεια ανάνηψης, χωρίς επιτυχία.

Ο 21χρονος δεν έφερε εμφανή σημάδια πάλης ή χτυπήματα στο κορμί του, ενώ παραμένει άγνωστη η αιτία του αιφνίδιου θανάτου του, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

«Φως» στα αίτια θανάτου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρέβεζα: Παρίστανε τον γιατρό και ζητούσε 10.000 ευρώ – Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω

Ένας ηλικιωμένος στην Πρέβεζα δέχθηκε χθες το μεσημέρι ένα ύποπτο τηλεφώνημα από άγνωστο που ισχυρίστηκε ότι ήταν γιατρός. Ο άνδρας τον ενημέρωσε ότι η κόρη του είχε δήθεν σοβαρό α...

Σάμος: Σώοι εντοπίστηκαν οι 37 μετανάστες από τους λιμενικούς - Ναυάγησε η λέμβος στον Αγ. Ισίδωρο

Σώοι είναι και οι 37 επιβαίνοντες – σύμφωνα με μαρτυρίες τους – στη λέμβο που ναυάγησε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι βορειοδυτικά της Σάμου, στην περιοχή του Αγίου Ισιδώρου. Η επιχεί...

Κέρκυρα: Νεκρός 27χρονος σε τροχαίο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα (26/10) το μεσημέρι στον δρόμο Σιδαρίου – Βελονάδων, μετά από σύγκρουση ΙΧ και δικύκλου. Νεκρός από την σύγκρουση είναι ο 27χρονος οδηγός τη...

Φόρτωση άρθρων...