Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Έντονη χαλαζόπτωση σε Ροδόπη και Ξάνθη (Videos)

Ισχυρή χαλαζόπτωση έπληξε τη Ροδόπη. Στην Εγνατία οδό, στο ύψος του Σώστη, το χαλάζι σχεδόν «έστρωσε» τον δρόμο. 

Έντονη χαλαζόπτωση έπληξε τις μεσημβρινές ώρες της Μεγάλης Παρασκευής τον δήμο Ιάσμου και ιδιαίτερα τους οικισμούς Παλλάδιο, Αμβροσία και Πολύανθο.

Οι κάτοικοι κάνουν λόγο για χαλαζόπτωση μεγάλης διάρκειας, ενώ το αρκετά είχε μέγεθος μεγαλύτερο και από ρεβίθι.

Οι αρμόδιοι του Δήμου Ιάσμου ενημερώνουν τον ΕΛΓΑ για τυχόν καταστροφές στις καλλιέργειες.

Στα λευκά οι δρόμοι της Ξάνθης μετά από έντονο χαλαζόπτωση 

«Άσπρισαν» οι δρόμοι το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής στην Ξάνθη, με την ολιγόλεπτη αλλά έντονη χαλαζόπτωση να δημιουργεί απίστευτες εικόνες στην πόλη.

Λίγο μετά τις 15:00 οι ουρανοί «άνοιξαν», ενώ έκανε την εμφάνισή της μια έντονη χαλαζόπτωση, όπως αναφέρει το xanthinea.gr.

Το χαλάζι που έπεσε, σε μεγάλες ποσότητες, έδινε την αίσθηση χιονόπτωσης, καθώς οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια ντύθηκαν κυριολεκτικά στα λευκά.

Μέχρι τώρα δεν υπάρχει σαφής εικόνα για το εάν και σε ποιο βαθμό έχουν προκληθεί ζημιές σε καλλιέργειες στην περιοχή από τη χαλαζόπτωση.

Από νωρίς το πρωί της Μεγάλη Παρασκευής το σκηνικό του καιρού στην Ξάνθη χαρακτηρίζεται από σποραδικές καταιγίδες και συννεφιά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αποχή των δικηγόρων στις 16 Σεπτεμβρίου προτείνει η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων

Πρόταση για καθολική αποχή των δικηγόρων στις 16 Σεπτεμβρίου, ημέρα έναρξης του νέου δικαστικού έτους, εισηγείται στους Δικηγορικού Συλλόγους της Ελλάδας η Ολομέλεια των προέδρων τ...

Στη φυλακή οι δύο Κρητικοί που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό του Ελληνοκαναδού

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οι δύο κατηγορούμενοι για τον ξυλοδαρμό του 49χρονου Ελληνοκαναδού, τα ξημερώματα της 16ης Ιουλίου στο κέντρο του Η...

Φόρτωση άρθρων...