Σαββάτο
06 Ιουλίου 2024

Εντοπίστηκαν και τα 100 κιλά κοκαΐνης που αναζητούσε η ΕΛ.ΑΣ στο λιμάνι Πειραιά – Βρέθηκαν σε κοντέινερ με καλαμαράκια

Ελλάδα

Σε κοντέινερ με καλαμαράκια εντοπίστηκαν τα 100 κιλά κοκαΐνης που αναζητούσε η Δίωξη Ναρκωτικών στο λιμάνι του Πειραιά.

Να θυμίσουμε ότι την περασμένη βδομάδα είχαν κατασχεθεί 210 κιλών κοκαΐνης που βρίσκονταν σε κοντέινερ με κατεψυγμένες γαρίδες με προέλευση τη Λατινική Αμερική.

Μάλιστα η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε στη σύλληψη τριών Αλβανών και ενός Έλληνα.

Δύο από τα μέλη του κυκλώματος, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός, έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό για τρομοκρατία, αλλά και διακίνηση του ναρκωτικού captagon, γνωστό και ως ναρκωτικό των τζιχαντιστών.

Αστυνομικές πηγές είχαν αναφέρει ότι η έρευνα ήταν σε εξέλιξη καθώς υπήρχαν πληροφορίες, για άλλο ένα φορτίο που μετέφερε 100 κιλά κοκαΐνη.

Ωστόσο σήμερα η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε τον εντοπισμό 13 εμπορευματοκιβωτίων προερχόμενα από χώρες της Λατινικής Αμερικής.

kokaini

Συγκεκριμένα σε ένα εμπορευματοκιβώτιο με νόμιμο φορτίο κατεψυγμένα καλαμαράκια, προερχόμενο από το Περού με προορισμό την Κροατία, βρέθηκαν 100 συσκευασίες περιέχουσες 109 κιλά και 600 γραμμ. κοκαΐνη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιωάννινα: Προφυλακίστηκαν άλλοι τρεις κατηγορούμενοι για το κύκλωμα διαφθοράς στις φυλακές

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο υποδιευθυντής του σωφρονιστικού καταστήματος Ιωαννίνων και οι δύο διοικητικοί υπάλληλοι, οι οποίοι φέρονται ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ...

Φόρτωση άρθρων...