Παρασκευή
27 Σεπτεμβρίου 2024

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε καταυλισμούς Ρομά στην Αττική - Συλλήψεις και προσαγωγές

Ελλάδα

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. ταυτόχρονα σε έξι καταυλισμούς Ρομά στην Αττική είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή.

Σε καταυλισμό στη Βόρεια Αττική μάλιστα εντοπίστηκαν δύο Ρομά που κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Παρουσία εισαγγελικού λειτουργού δεκάδες αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους, drone και ειδικά μηχανήματα πραγματοποιούν εφόδους σε σπίτια και αποθηκευτικούς χώρους σε μία προσπάθεια να εντοπίσουν κλοπιμαία από κλοπές, διαρρήξεις και ληστείες, ναρκωτικά, όπλα και άλλα παράνομα αντικείμενα.

Οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει ήδη σε προσαγωγές υπόπτων, έχουν εντοπίσει ικανό αριθμό χρυσαφικών, κοσμημάτων, όπλων αλλά και μικροπροσότητες ουσιών τα οποία θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Όπως δήλωσε νωρίτερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με αφορμή αντίστοιχες επιχειρήσεις των τελευταίων ημερών, «θα είμαστε μέσα στους καταυλισμούς των Ρομά».

«Βρισκόμαστε σε ένα σημείο που επιχειρούμε να μπούμε στον σκληρό πυρήνα της εγκληματικότητας που είναι το οργανωμένο έγκλημα με ληστείες, κλοπές, απάτες. Πανηγύριζε η δυτική Αττική για τις επιχειρήσεις των τελευταίων ημερών» πρόσθεσε ο υπουργός.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χανιά: Νέο περιστατικό βίας μεταξύ μαθητών – Συνελήφθη 16χρονη και ο πατέρας της

Ακόμη ένα περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων βλέπει το φως της δημοσιότητας. Δύο μαθητές, μια 16χρονη και ένας 15χρονος καβγάδισαν, και κάποια στιγμή η 16χρονη επιτέθηκε στον ανήλικο...

Σίφνος: Γυναίκα σκηνοθέτησε ληστεία για να δικαιολογήσει χρήματα που είχε υπεξαιρέσει

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε μία γυναίκα στη Σίφνο, η οποία συνελήφθη για ψευδή καταγγελία και υπεξαίρεση μεγάλου χρηματικού ποσού. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. η συλληφθείσα κατήγγε...

Φόρτωση άρθρων...