Έκλαιγε όλη η Ερέτρια σήμερα το απόγευμα για τον αδόκητο και άδικο χαμό του Γιάννη που το νήμα της ζωής του κόπηκε στο μοιραίο τροχαίο που συνέβη την προηγούμενη Παρασκευή στη Νέα Λάμψακο, όπου έχασε την ζωή της και η 20χρονη Ελένη. Όλη Εύβοια θρηνεί και είναι συγκλονισμένη για τα δύο νέα παιδιά που δεν πρόλαβαν να χαρούν την ζωή.

Τα λόγια έχαναν την σημασία τους μπροστά στο δράμα που μόνο με αρχαία τραγωδία μπορεί να συγκριθεί καθώς συγγενείς και φίλοι αδυνατούσαν να δεχθούν την πραγματικότητα.

Στην πάνδημη συμμετοχή στο κατευόδιο του Γιάννη τους. Του παιδιού τους! Του αδερφού τους! Του φίλου τους! Του συμπαίκτη τους! Όλοι ήταν εκεί στο θλιβερό ραντεβού στης 6 το απόγευμα στον Ιερό Ναό της Παραβουνιώτισσας, με λευκά λουλούδια στα χέρια και δάκρυα στα μάτια.

Οι κεντρικοί δρόμοι της Ερέτριας έκλεισαν. Οι φίλοι του και ο αδερφός του μετέφεραν την σωρό του με τα χέρια τους και με ένα ατελείωτο γιατί στα χείλη τους…

Η Αστυνομία έχει κλείσει του δρόμους για να περάσει η πομπή προς το νεκροταφείο όπου θα δοθεί η τελευταία πράξη του δράματος…

ΠΗΓΗ: eviaonline.gr