Παρασκευή
27 Σεπτεμβρίου 2024

Ερμιόνη: Προφυλακιστέος ο 17χρονος που ξύρισε με φαλτσέτα 12χρονο

Ελλάδα

Μια σπάνια για τα ελληνικά χρονικά απόφαση ελήφθη για την επίθεση με φαλτσέτα στην Ερμιόνη, καθώς ο 17χρονος που φέρεται να κρατούσε το αιχμηρό αντικείμενο προφυλακίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 17χρονος, μετά την απολογία του για την επίθεση σε 12χρονο με φαλτσέτα στην Ερμιόνη, οδηγήθηκε στο Ειδικό Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Νέων της Νέας Κασσαβέτειας Μαγνησίας, ενώ ο δεύτερος 17χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Οι δύο ανήλικοι κατηγορούνται ότι την ώρα του διαλείμματος απείλησαν και ξύρισαν με φαλτσέτα έναν 12χρονο και του πήραν το χαρτζιλίκι που είχε πάνω του.

Ο 17χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακρίτριας, γιατί θεωρήθηκε ότι είχε “ηγετικό ρόλο” στην υπόθεση.

Επιπλέον, συνελήφθησαν και αφέθηκαν ελεύθεροι οι γονείς των ανήλικων συλληφθέντων, 46 και 47 ετών και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας των ανήλικων τέκνων τους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 41χρονος που καλούσε μέσω διαδικτύου σε βία κατά αστυνομικών

Στη σύλληψη ενός 41χρονου που καλούσε μέσω διαδικτύου τους πολίτες να επιτεθούν με κάθε τρόπο κατά της αστυνομίας, προχώρησαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη. Ο 41χρονος στη Θεσσαλο...

Ιωάννινα: Πέντε τραυματίες σε συμπλοκή νεαρών έξω από σχολείο – Προσαγωγές υπόπτων και γονέων ανηλίκων

Πέντε τουλάχιστον άτομα νεαρής ηλικίας διακομίσθηκαν με τραύματα στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα, μετά από συμπλοκές και επεισόδια που σημειώθηκαν στο χώρο του Γυμνασίου Ελεούσας, στα Ιω...

Λαύριο: Άγρια συμπλοκή μαθητών με μαχαίρια έξω από το ΕΠΑΛ – Δυο τραυματίες και 13 προσαγωγές

Άγριο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων που κατέληξε στο μαχαίρωμα δύο εξ' αυτών έλαβε χώρα την Παρασκευή έξω από το ΕΠΑΛ Λαυρίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγέ...

Φόρτωση άρθρων...