Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Έβρος: Ο «Νόρμαν» βρήκε κρύπτη με χασίς στο αυτοκίνητο αλλοδαπού

Ελλάδα

«Καθαρό» φαινόταν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας αλλοδαπός στην εθνική οδό Ορμενίου– Αρδανίου στον Έβρο, όταν το σταμάτησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κυπρίνου για να κάνουν τυπικό έλεγχο.

Όμως, ο σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών «Νόρμαν» που είχαν μαζί τους είχε άλλη γνώμη, άρχισε να γαβγίζει έντονα, υποδεικνύοντας ένα σημείο στο εσωτερικό του οχήματος. Όταν οι αστυνομικοί το ερεύνησαν καλύτερα, ανακάλυψαν μια ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη μέσα στην οποία ήταν κρυμμένες δύο συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή «σοκολάτας», συνολικού βάρους 103,5 γραμμαρίων.

Ο αλλοδαπός ακινητοποιήθηκε αμέσως, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας που του απήγγειλε κατηγορίες για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, ενώ κατασχέθηκαν το Ι.Χ. αυτοκίνητό του και δύο κινητά τηλέφωνα που είχε μαζί του.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Ένοχος και στο Εφετείο ο καθηγητής που καταγγέλθηκε ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθήτριες

Ένοχος και σε δεύτερο βαθμό κρίθηκε καθηγητής γυμνασίου που κατέστη κατηγορούμενος ύστερα από καταγγελίες μαθητριών του ότι τις παρενοχλούσε σεξουαλικά κατά τη διάρκεια του σχολικο...

Επεισόδιο με πυροβολισμούς στον Κολωνό

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τετάρτης στην Αστυνομία, μετά από επεισόδιο με πυροβολισμούς ανάμεσα σε Ρομά στον Κολωνό. Το επεισόδιο εκτυλίχτηκε στην πλατεία Πέτρουλα. Πληροφορ...

Φόρτωση άρθρων...