Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Εύβοια: Αστυνομικός προσήγαγε μαθήτρια λυκείου στο Αλιβέρι

Ελλάδα

Αναστάτωση προκάλεσε σε παριστάμενους το γεγονός της προσαγωγής μαθήτριας Λυκείου από αστυνομικό σήμερα το μεσημέρι σε καφετέρια όπου είχε κάτσει με συμμαθητές της, μετά από το σχολείο στην περιοχή του Αλιβερίου. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evia online το περιπολικό στάθμευσε για να πάρουν νερό οι αστυνομικοί και η μαθήτρια είπε «ήρθαν τα στρουμφάκια».

Ο αστυνομικός αμέσως αντέδρασε, την έβαλε στο περιπολικό και την πήγε στο τμήμα για να τις κάνει συστάσεις, παρά τις διαμαρτυρίες των συμμαθητών της και των θαμώνων του μαγαζιού αλλά και των απέναντι καταστημάτων.

Η κοπέλα, φέρεται να είναι φίλη με την κόρη του αστυνομικού και προφανώς λόγω οικειότητας, έκανε αυτό τον άστοχο χαρακτηρισμό. Στο τμήμα της έγιναν συστάσεις και εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερη. Αύριο έχει κληθεί η μητέρα της.

ΠΗΓΗ: eviaonline.gr

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βόλος: Νεκρός ο 40χρονος που αποπειράθηκε να σκοτώσει τον πατέρα του με ψαροντούφεκο

Στον 40χρονο που τραυμάτισε τον πατέρα του με ψαροντούφεκο στο κρανίο και στο στήθος ανήκει η σορός που εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή των Πευκακίων στον Βόλο. Το Λιμεν...

Θεσσαλονίκη: Θύμα ξυλοδαρμού 15χρονος από συνομηλίκους του - Βιντεοσκοπούσαν την επίθεση

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας 15χρονος από ομάδα έξι συνομηλίκων του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης με τους δράστες μάλιστα να βιντεοσκοπούν την επίθεση τους. Αφορμή της επίθεσης φέρεται...

Φόρτωση άρθρων...