Δευτέρα
23 Σεπτεμβρίου 2024

Εύβοια: Οι πρώτες εικόνες από το πηγάδι του θανάτου για τον 45χρονο-Γιατί πήγε- Τι συνέβη

Ελλάδα

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής ο άτυχος 45χρονος άνδρας που έπεσε σήμερα πρωί Κυριακής σε πηγάδι 10 μέτρων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του evia online, εκτελούσε εργασίες στο πηγάδι που ανήκε σε ένα φίλο του και έκτοτε χάθηκε η επικοινωνία μαζί του.

Στο Πυργί όπου και το σημείο της θανατηφόρας πτώσης του άτυχου άνδρα, έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και διασωστικό. Τελικά εντόπισαν τον άτυχο άνδρα στον πυθμένα του πηγαδιού και τον ανέσυραν με συντονισμένη επιχείρηση και υπό τις οδηγίες του Διοικητή Χαλκίδας κ. Αντώνη Μαυρίδη και των αν. προϊσταμένων των Πυροσβεστικών Κλιμακίων Αλιβερίου και Κύμης.

Την σορό του άτυχου άνδρα που ήταν κάτοικος της περιοχής Αυλωναρίου και γλίστρησε κατά τις εργασίες παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ για τα αίτια του συμβάντος διενεργείται προανάκριση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Άγριο ξύλο από μαθητές σε είσοδο σχολείου στο Παγκράτι - Βίντεο ντοκουμέντο

Άγριο ξύλο σημειώθηκε έξω από σχολικό συγκρότημα στο Παγκράτι, όπου ανήλικοι με ξύλα στα χέρια χτυπούσαν και απειλούσαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Βίντεο ντοκουμέντο που παρο...

Συνελήφθη 41χρονος που είχε πυροβολήσει αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στη Ν. Ιωνία το 2014

Από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξιχνιάστηκε επίθεση με ...

Φόρτωση άρθρων...