Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Εύβοια: Οριοθετήθηκε έπειτα από πολύωρη μάχη η φωτιά στον Αλμυροπόταμο

Ελλάδα

Οριοθετήθηκε έπειτα από μάχη πολλών ωρών η φωτιά στον Αλμυροπόταμο Ευβοίας. Σύμφωνα με ενημέρωση της πυροσβεστικής αργά το βράδυ η φωτιά έχει οριοθετηθεί και δεν υπάρχει κάποιο ενεργό μέτωπο.

Αργά το μεσημέρι οι κάτοικοι στον Αλμυροπόταμο έλαβαν μήνυμα από το 112. Από την πρώτη στιγμή επιχείρησαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, που ενισχύθηκαν περαιτέρω στη συνέχεια.

Στο σημείο της πυρκαγιάς, η οποία ξέσπασε στην περιοχή Σάμαρη ανάμεσα στον Αλμυροπόταμο και το χωριό Ζάρακες, ξεκίνησε άμεσα τις ρίψεις για την κατάσβεση της φωτιάς το πρώτο ελικόπτερο που έφτασε στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά φέρεται να ξεκίνησε από κολώνα ηλεκτρισμού. Στο πύρινο μέτωπο έδωσαν μάχη με τις φλόγες Πυροσβεστικές δυνάμεις απ' όλη την Εύβοια, εθελοντές και οχήματα του Δήμου Καρύστου.

Η πυρκαγιά στη συνέχεια άλλαξε πορεία και κατευθύνθηκε προς το χωριό του Άνω Αλμυροποτάμου, ούσα ορατή από την παραλία. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ισχυρή βροχόπτωση στην Αθήνα – Πού αναμένονται βροχές τις επόμενες ώρες

Έντονη βροχόπτωση σημειώθηκε νωρίτερα σε αρκετές περιοχές της Αθήνας. Βροχοπτώσεις σημειώθηκαν σε Αθήνα, Γκάζι και Νίκαια, πολύ ισχυρή ήταν η βροχή στους Αμπελόκηπους, ενώ έβρεξε σ...

Επεισόδιο με πυροβολισμούς στον Κολωνό

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τετάρτης στην Αστυνομία, μετά από επεισόδιο με πυροβολισμούς ανάμεσα σε Ρομά στον Κολωνό. Το επεισόδιο εκτυλίχτηκε στην πλατεία Πέτρουλα. Πληροφορ...

Φόρτωση άρθρων...