Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

Εύβοια: Κοντά σε κάδο απορριμμάτων βρέθηκε η 70χρονη που χτύπησε ο γιος της

Τα νέα στοιχεία της τραγικής υπόθεσης. Σε κώμα η ηλικιωμένη γυναίκα.

Ελλάδα

Σε σοβαρή κατάσταση με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις εξακολουθεί και νοσηλεύεται η 70χρονη γυναίκα από τα Ψαχνά Ευβοίας την οποία χτύπησε με γροθιές τα ξημερώματα της Κυριακής ο 29χρονος γιος της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του evia online, ο φυλακισμένος πλέον δράστης ξεκίνησε να την χτυπά από το σπίτι πριν την αφήσει αιμόφυρτη δίπλα στον κάδο απορριμμάτων.

Ο γιός που πάσχει από βαριά ψυχολογικά προβλήματα έκανε βόλτες γύρω από την μητέρα του σαν να μην τρέχει τίποτα. Την άτυχη γυναίκα βρήκε τα ξημερώματα ένας γείτονας που πέρναγε τυχαία. Η άτυχη γυναίκα διεκομίσθη στο κέντρο υγείας Ψαχνών σε κωματώδη κατάσταση χωρίς κορεσμό και χωρίς της αισθήσεις της.

Αρχικά αναφέρθηκε ότι η γυναίκα έπεσε και χτύπησε και κλήθηκε ασθενοφόρο για την μεταφορά της, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα ο 29χρονος γιος της ο οποίος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό τμήμα Διρφύων Μεσαπίων ομολόγησε ότι την χτύπησε με γροθιές στο κεφάλι με αποτέλεσμα την πτώση της και τον τραυματισμό της.

Σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ενδοοικογενειακή βία και είναι πλέον στην φυλακή με ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή.

ΠΗΓΗ: eviaonline.gr
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Καιρός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες τις επόμενες ημέρες - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Σε νέο κλοιό κακοκαιρίας αναμένεται να βρεθεί η χώρα μας τις επόμενες ημέρες καθώς έρχονται νέος γύρος βροχοπτώσεων που θα επηρεάσει τη χώρα μας. Όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος Γιά...

Φόρτωση άρθρων...