Αναπάντητα ερωτηματικά σύμφωνα με πληροφορίες του evia online απασχολούν τις αρχές που ερευνούν την εξαφάνιση της 82χρονης που διέμενε στον οικισμό Γαλήνη στην Ερέτρια και η οποία δεν έχει βρεθεί ακόμα. Στις επισταμένες έρευνες εκτός των στελεχών της Αστυνομίας των Πυροσβεστών, των εθελοντών όπως της ομάδας fetesclub 4×4 αλλά και του διασωστικού σκύλου, συμμετέχει από σήμερα και drone.

Στην Ερέτρια έχουν φτάσει οι συγγενείς της από την Αθήνα. Η κόρη , ο γαμπρός και ο εγγονός της, που περιμένουν με αγωνία κάποιο θετικό νέο. Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα αφού μέχρι στιγμής στο 1 χιλιόμετρο περιμετρικά που έχει ερευνηθεί δεν έχει υπάρξει κάποιο ίχνος της γυναίκας.

Υπάρχουν όμως ερωτήματα που προκύπτουν από τα ακόλουθα δεδομένα και τα οποία αποκαλύπτει το evia online:

1) Η 82χρονη είχε κινητικά προβλήματα και μπορούσε μόνο εντός του σπιτιού να κινηθεί και όχι με ιδιαίτερη ευκολία. Άρα πως έφυγε από το σπίτι; Αν είχε φύγει δεν θα μπορούσε να πάει μακριά.

2) Όποτε ήθελε να μετακινηθεί εκτός σπιτιού υπήρχε ένας συγκεκριμένος οδηγός ταξί που την εξυπηρετούσε. Ο οδηγός ρωτήθηκε από τις αρχές και είπε ότι δεν τον φώναξε να την πάει κάπου. Ρωτήθηκαν και οι υπόλοιποι οδηγοί ταξί και απάντησαν ότι δεν είχαν καμία κλίση και δεν την μετέφερε κανένας.

3) Το εντυπωσιακό είναι ότι από το σπίτι δεν έλειπε τίποτα παρά μόνο τα φάρμακά της.

4) Ο γείτονας που την φροντίζει είπε ότι βρήκε την πόρτα του σπιτιού ανοικτή όπως και τα φώτα την Κυριακή το πρωί. Ζούσε μόνη της. Άμεσα ειδοποίησε την κόρη της ηλικιωμένης γυναίκας η οποία διαμένει στην Αθήνα και εκείνη ειδοποίησε την Αστυνομία, τα στελέχη της οποίας εξετάζουν με προσοχή ως οφείλουν όλα τα ενδεχόμενα.