Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Εύβοια: Σφοδρή σύγκρουση τρένου με φορτηγό - Συνελήφθη ο οδηγός του φορτηγού (videos)

Ελλάδα
Tags: Εύβοια

Συνελήφθη ο οδηγός του φορτηγού που συγκρούστηκε με το τρένο στην Αυλίδα το απόγευμα της Τρίτης (30/7). Ο οδηγός υποβλήθηκε σε αλκοτέστ που έδειξε ότι δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Από το περιστατικό τρεις είναι οι τραυματίες ωστόσο, κανενός εκ των τριών η κατάσταση δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς τόσο ο ένας ενήλικας όσο και οι δύο ανήλικοι φέρουν ελαφρά τραύματα.

Το χρονικό της σύγκρουσης του φορτηγού με το τρένο

Οι επιβαίνοντες στην αμαξοστοιχία ανήλθαν στους 130. Στα βίντεο του evia online αποτυπώνεται ο τρόπος με τον οποίο έγινε η σύγκρουση. Φαίνεται πως το φορτηγό όχημα έπεσε πάνω στην αμαξοστοιχία χωρίς ωστόσο να υπάρξουν σοβαρά τραυματίες.

Λόγω της ανατροπής του φορτηγού διεκόπη η κυκλοφορία, σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellenic Train, μεταξύ Οινόης και Χαλκίδας. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα για να βοηθήσουν στην επιχείρηση απομάκρυνσης επιβατών από τα βαγόνια όπως και περιπολικά κι ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χειροπέδες σε γνωστό δικηγόρο που προσπάθησε να περάσει ναρκωτικά στις φυλακές

Να περάσει ναρκωτικά σε τρεις πελάτες του που κρατούνται στις φυλακές Τρικάλων προσπάθησε γνωστός δικηγόρος των Αθηνών που συνελήφθη από τις Αρχές. Το περιστατικό συνέβη την περ...

Αγρίνιο: Ρομά συνελήφθη επειδή έκανε κατάληψη σε σχολείο και απείλησε τον διευθυντή

Στη σύλληψη ενός 15χρονου Ρομά και της μητέρας του προχώρησαν αστυνομικοί στο Αγρίνιο καθώς ο ανήλικος μαζί με άλλα άτομα έκανε κατάληψη στο 3ο Γυμνάσιο της πόλης. Σύμφωνα με πλ...

Φόρτωση άρθρων...