Σαββάτο
06 Ιουλίου 2024

Βόρεια Εύβοια: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον αγνοούμενο 69χρονο (Photos)

Στο σπίτι του το κινητό τηλέφωνο και ανοιχτό το ραδιόφωνο. Βρέθηκε το αυτοκίνητό του και προσωπικά αντικείμενα.

Ελλάδα

Συνεχίζει να αγνοείται ο 69χρονος από το Σάββατο το απόγευμα στη Βόρεια Εύβοια. Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση των λιμενικών αρχών και εντατικές έρευνες για την ανεύρεσή του άνδρα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν, ενώ βρισκόταν στην θαλάσσια περιοχή της Αγίας Άννας.

Ένα πλωτό του Λιμενικού και ένα περιπολικό όχημα υπό τον συντονισμό του ΕΚΣΕΔ συμμετέχουν στις έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοουμένου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviaonline οι Αρχές που εντόπισαν αρχικά το όχημά του στην παραλία Αγίας Άννας, καθώς και τα προσωπικά του αντικείμενα βρήκαν μέσα στο αυτοκίνητο τα κλειδιά του σπιτιού του και κατευθύνθηκαν προς τα εκεί. Όταν μπήκαν στο σπίτι, το ραδιόφωνο ήταν ανοιχτό και έπαιζε μουσική, ενώ το κινητό του βρίσκονταν και αυτό στο σπίτι.

Εύβοια: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον αγνοούμενο 69χρονο

Δεν πρόκειται για μόνιμο κάτοικο της περιοχής, καθώς διαμένει στην Αθήνα, αλλά διατηρεί εξοχική κατοικία στην Αγία Άννα και το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού το περνάει εκεί, όπως δήλωσαν στο eviaonline κάτοικοι της περιοχής.

ΠΗΓΗ: eviaonline.gr
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Κασιδιάρης κατέθεσε νέο αίτημα αποφυλάκισης

Nέο αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε στα Δικαστήρια Λαμίας η δικηγόρος του Ηλία Κασιδιάρη το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο καταδικασμένος για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση «Χρυσή...

Φόρτωση άρθρων...