Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Εύβοια: Θρίλερ με την εξαφάνιση άνδρα μετά από τροχαίο - Πως βρέθηκε (Photos)

Ελλάδα

Σε πραγματικό θρίλερ εξελίχθηκε η αναζήτηση ενός άνδρα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviaonline, σήμερα ξημερώματα της Τρίτης, που εγκλωβίστηκε στο όχημά του, όταν έχασε τον έλεγχο και βρέθηκε εκτός δρόμου, μέσα σε χαντάκι. Γύρω του υπήρχε πυκνή βλάστηση και λόγω της κλίσης του εδάφους ο εντοπισμός του να διήρκησε πάνω από τέσσερις ώρες.

Συγκεκριμένα στη μία περίπου τα ξημερώματα της Τρίτης ο 29χρονος οδηγός που έφυγε από την Αγία Άννα με κατεύθυνση την Ιστιαία, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους έχασε τον έλεγχο του ΙΧ και βγήκε εκτός δρόμου. Μιλώντας με τον αδερφό του αρχικά τον ενημέρωσε για το συμβάν και εκείνος ειδοποίησε τις αρχές, χωρίς να γνωρίζει όμως το ακριβές σημείο που κατέληξε το όχημα.

Εύβοια: Θρίλερ με την εξαφάνιση άνδρα μετά από τροχαίο

Μια περιπετειώδης αναζήτηση μόλις είχε ξεκινήσει καθώς η Πυροσβεστική με 20 άνδρες και 10 οχήματα και με συντονιστή τον Κώστα Μαραγιάννη, Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιστιαίας, αναζητούσαν τον άνδρα μέσα στη νύχτα χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά μετά από τέσσερις ώρες και με τη βοήθεια του εντοπισμού του στίγματος του κινητού του, και αφού συνομίλησε με την μητέρα του, εντοπίστηκε σε βαθύ χαντάκι, ανάμεσα σε πυκνή βλάστηση και δέντρα, ευτυχώς καλά στην υγεία του στην περιοχή ανάμεσα στο Αγριοβοτάνι και τα Ελληνικά.

Στο σημείο ειδοποιήθηκε και έφτασε άμεσα το ΕΚΑΒ, αφού τον απεγκλώβισαν οι άνδρες της Πυροσβεστικής και μετέφερε τον άνδρα στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας για προληπτικούς λόγους, καθώς δεν έφερε σημάδια τραυματισμού και είναι καλά στην υγεία του.

Εύβοια: Θρίλερ με την εξαφάνιση άνδρα μετά από τροχαίο

ΠΗΓΗ: eviaonline.gr

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Άλιμος: Αγνοείται 16χρονος κολυμβητής

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Πέμπτης στο Λιμενικό, μετά από την εξαφάνιση ενός 16χρονου κολυμβητή στην Μαρίνα Αλίμου. Πληροφορίες του Λιμενικού αναφέρουν ότι πρόκειται για έν...

Χειροπέδες σε γνωστό δικηγόρο που προσπάθησε να περάσει ναρκωτικά στις φυλακές

Να περάσει ναρκωτικά σε τρεις πελάτες του που κρατούνται στις φυλακές Τρικάλων προσπάθησε γνωστός δικηγόρος των Αθηνών που συνελήφθη από τις Αρχές. Το περιστατικό συνέβη την περ...

Φόρτωση άρθρων...