Κυριακή
27 Οκτωβρίου 2024

Φλώρινα: Στο νοσοκομείο 14 πελάτες ξενοδοχείου με δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα

Ελλάδα

Συναγερμός σήμανε περίπου στις 3:30 το πρωί της Κυριακής, έπειτα από την ενημέρωση του ΕΚΑΒ ότι λιποθύμησαν 14 άτομα σε ξενοδοχείο στο Λιμνοχώρι Φλώρινας, λόγω προβλημάτων που προκάλεσε ατελής καύση στη θέρμανση.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, οι πελάτες του ξενοδοχείου με τα σοβαρότερα προβλήματα διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο Φλώρινας, αλλά και σε άλλα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας, με ασθενοφόρα από το ΕΚΑΒ Φλώρινας, Πτολεμαϊδας και Κοζάνης.

Kάποια από τα άτομα ήταν σε λιπόθυμη ή ημιλιπόθυμη κατάσταση λόγω αναθυμιάσεων του συστήματος θέρμανσης (πιθανότατα διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα).

Στο συμβάν πήραν μέρος πυροσβεστικές και αστυνομικές δυνάμεις που βοήθησαν στο να εκκενωθεί το κτήριο. Δύο τουλάχιστον άτομα φέρεται να είναι σε σοβαρότερη κατάσταση από τους υπόλοιπους, ενώ ένας εκ των οποίων φέρεται να έχει ήδη διασωληνωθεί.

Το ξενοδοχείο είναι μια νέα ξενοδοχειακή επιχείρηση, ενώ για την υπόθεση συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Παραλίγο τραγωδία στην Αιτωλοακαρνανία - Κυνηγός πυροβόλησε φίλο του στοχεύοντας αγριογούρουνο

Σοβαρά τραύματα στο πόδι του φέρει ένας 55χρονος άνδρας ο οποίος και διακομίσθηκε σήμερα (27/10) το πρωί στο Νοσοκομείο του Αγρινίου, έχοντας τραυματιστεί σε κυνήγι αγριογούρουνου....

Ρέθυμνο: Συνελήφθη 23χρονος για διαδοχικά τροχαία, εγκατάλειψη θύματος και αρπαγή οχήματος

Συνελήφθη στο Ρέθυμνο 23χρονος νεαρός ο οποίος εμπλέκεται στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε νωρίς τα ξημερώματα στους Αρμένους Ρεθύμνου με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό 60χρονου...

Φόρτωση άρθρων...