Σαββάτο
06 Ιουλίου 2024

Bελτιωμένη η εικόνα της φωτιάς στα Γλυκά Νερά

Σηκώθηκαν εναέρια μέσα, μήνυμα από το 112. Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις στο σημείο. Δεν έχει αέρα και η φωτιά δεν πάει προς τον αστικό ιστό.

Ελλάδα

Συναγερμός σήμανε αργά το μεσημέρι στην Πυροσβεστική για φωτιά στα Γλυκά Νερά. Ωστόσο, η πυρκαγιά στα Γλυκά Νερά, σε λιγότερο από δύο ώρες, οριοθετήθηκε χάρη στην άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής αφού στο σημείο έσπευσαν ισχυρές επίγειες δυνάμεις ενώ επιχείρησαν και εναέρια μέσα.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές επίγειες δυνάμεις ενώ επιχειρούν και εναέρια μέσα. Συγκεκριμένα, επιχειρούν 100 πυροσβέστες με 6 πεζοπόρα τμήματα και 25 οχήματα ενώ συνδράμουν και 9 αεροσκάφη και 7 ελικόπτερα, εκ των οποίων το ένα συντονιστικό. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές με εθελοντικά οχήματα, υδροφόρες ΟΤΑ ενώ στο σημείο βρίσκονται και αστυνομικές δυνάμεις.

Στην περιοχή δεν έχει αέρα και παρότι είναι πλησίον οικισμού, δεν πάει προς τον αστικό ιστό.

Νωρίτερα προειδοποιητικό μήνυμα του 112 εστάλη στους κατοίκους της περιοχής Γλυκά Νερά Αττικής καλώντας τους να παραμείνουν σε ετοιμότητα και να ακολουθήσουν τις οδηγίες των αρχών λόγω της δασικής πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη.

glyka-nera
Συναγερμός για φωτιά στα Γλυκά Νερά κοντά στον οικισμό - Σηκώθηκαν εναέρια μέσα, μήνυμα από το 112 Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις στο σημείο - Δεν έχει αέρα και η φωτιά δεν πάει προς τον αστικό ιστό - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες glika-nera-arthrou Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική για φωτιά στα Γλυκά Νερά.  Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές επίγειες δυνάμεις ενώ επιχειρούν και εναέρια μέσα. Συγκεκριμένα, επιχειρούν 100 πυροσβέστες με 6 πεζοπόρα τμήματα και 25 οχήματα ενώ συνδράμουν και 9 αεροσκάφη κ
Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική για φωτιά στα Γλυκά Νερά.
Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική για φωτιά στα Γλυκά Νερά.
Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική για φωτιά στα Γλυκά Νερά.
Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική για φωτιά στα Γλυκά Νερά.
Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική για φωτιά στα Γλυκά Νερά.

Εκτροπές της κυκλοφορίας 

Λόγω της πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη στα Γλυκά Νερά η Αστυνομία έχει προχωρήσει στις εξής εκτροπές κυκλοφορίας:

-Αγίου Ιωάννου και Κολοκοτρώνη προς Υμηττό (περιοχή Γλυκά Νερά)

-επί της οδού Αναστάσεως από το ύψος των Νεκροταφείων (περιοχή Παπάγου)

-επί ανώνυμου οδού στο ύψος του Στρατοπέδου Σακτα προς Υμηττό (περιοχή Βύρωνα)

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δολοφονία στο Ψυχικό: Βρέθηκαν απειλητικά μηνύματα από δύο άτομα στο κινητό του 54χρονου τοπογράφου

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό. Από την ανάλυση του κινητού του 54χρονου τοπογράφου που δολοφονήθηκε την Τρίτη στο Ψ...

Φόρτωση άρθρων...