Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

Φωτιά στα Κιμμέρια Ξάνθης - Ήχησε το 112

Ελλάδα

Πυρκαγιά μαίνεται από το απόγευμα στα Κιμμέρια Ξάνθη. Η φωτιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση. Οι κάτοικοι τριών οικισμών καλούνται να παραμείνουν στα σπίτια τους με κλειστές πόρτες και παράθυρα.

«Αν βρίσκεστε στους οικισμούς Πηγάδια, Νέος Ζυγός & Παλιός Ζυγός, παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα», γράφει το μήνυμα του 112.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 19.00 σε οικοπεδικό χώρο με ξερά χόρτα και συσσωρευμένα, κυρίως ανακυκλώσιμα, υλικά, ενώ μέχρι στιγμής, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, δεν απειλείται κάποιος οικισμός.

Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 30 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 2ης ΕΜΟΔΕ, 10 οχήματα και από αέρος κινητοποιήθηκαν τρία αεροσκάφη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Διοικήτρια ΕΟΠΥΥ: Έτσι «ξεσκεπάστηκε» το κύκλωμα με τις εικονικές συνταγογραφήσεις

Δικαστικώς θα κινηθεί η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ και για τη διασφάλιση των συμφερόντων του, με αφορμή την απάτη που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, ενώ ανεξάρτητα με την αποστολή των υποθ...

Κύκλωμα απάτης κατά ΕΟΠΠΥ: Δίωξη για οκτώ κακουργήματα και δυο πλημμελήματα σε βάρος των συλληφθέντων

Ποινική δίωξη για οκτώ κακουργήματα και δύο πλημμελήματα άσκησε ο αρμόδιος Εισαγγελέας σε βάρος των 17 συλληφθέντων για το κύκλωμα απάτης σε βάρος του ΕΟΠΥΥ μέσω εικονικών συνταγογ...

Φόρτωση άρθρων...