Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Φωτιά στη Λάρισα: Και δεύτερο μήνυμα από το 112 - «Κλείστε πόρτες και παράθυρα, μείνετε μέσα» (video)

Ελλάδα

Και δεύτερο προειδοποιητικό μήνυμα ήχησε στα κινητά των Λαρισαίων εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης σε χώρο επιχείρησης, στην περιοχή του Ομορφοχωρίου.

Στην ειδοποίηση του 112 στις 15:42, αναφέρονται τα εξής: «Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε χώρο αποθήκευσης υλικών στην περιοχή του Ομορφοχωρίου του Δήμου Κιλελέρ. Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα».

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, η πυρκαγιά ξέσπασε σε εταιρεία ανακύκλωσης. Στην περιοχή επιχειρούν 32 πυροσβέστες, με 1 ομάδα πεζοπόρου, 10 οχήματα και 1 ελικόιπτερο. Συνδράμουν υδροφόρες Ο.Τ.Α. και μηχανήματα έργου. Επί ποδός βρίσκεται και η Αστυνομία για την εκτροπή κυκλοφορίας των οχημάτων όπου αυτή χρειαστεί. 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βόλος: Νεκρός ο 40χρονος που αποπειράθηκε να σκοτώσει τον πατέρα του με ψαροντούφεκο

Στον 40χρονο που τραυμάτισε τον πατέρα του με ψαροντούφεκο στο κρανίο και στο στήθος ανήκει η σορός που εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή των Πευκακίων στον Βόλο. Το Λιμεν...

Θεσσαλονίκη: Θύμα ξυλοδαρμού 15χρονος από συνομηλίκους του - Βιντεοσκοπούσαν την επίθεση

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας 15χρονος από ομάδα έξι συνομηλίκων του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης με τους δράστες μάλιστα να βιντεοσκοπούν την επίθεση τους. Αφορμή της επίθεσης φέρεται...

Φόρτωση άρθρων...