Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

Φωτιά στη Λιβαδειά – Κοντά στο νοσοκομείο

Ελλάδα

Σε συναγερμό βρίσκονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις στη Λιβαδειά, καθώς πυρκαγιά εκδηλώθηκε πίσω από το 2ο λύκειο της πόλης και κοντά στο νοσοκομείο. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. 

Η φωτιά ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση πλησίον της οδού Ρούμελης, μέσα στον αστικό ιστό, και στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής με 40 πυροσβέστες, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 16 οχήματα. 

Μέχρι αυτή την ώρα υπάρχουν διάσπαρτες εστίες, ωστόσο, εκφράζεται αισιοδοξία ότι η φωτιά θα ελεγχθεί σε σύντομο χρόνο. Σύμφωνα, με το viotiaplus.gr η φωτιά έκαψε δένδρα ανατολικά του λυκείου.

 

Σε ανακοίνωση του ο Δήμος Λεβαδέων σημειώνει πως «παρακαλούνται οι κάτοικοι της περιοχής του Αγίου Βλασίου πίσω από το 2ο Λύκειο Λιβαδειάς να συντονίζονται με τις οδηγίες της Πυροσβεστικής μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας κατάσβεσης». 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μενίδι: Βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει τρένο να περνά από διάβαση με τις μπάρες ανοιχτές

Ακόμη ένα περιστατικό που καταδεικνύει τα θέματα ασφάλειας που συνεχίζονται να εγείρονται στον ελληνικό σιδηρόδρομο συνέβη στο Μενίδι. Το περιστατικό καταγράφεται σε βίντεο-ντοκ...

Διοικήτρια ΕΟΠΥΥ: Έτσι «ξεσκεπάστηκε» το κύκλωμα με τις εικονικές συνταγογραφήσεις

Δικαστικώς θα κινηθεί η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ και για τη διασφάλιση των συμφερόντων του, με αφορμή την απάτη που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, ενώ ανεξάρτητα με την αποστολή των υποθ...

Φόρτωση άρθρων...