Σαββάτο
21 Σεπτεμβρίου 2024

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Συνελήφθη ιδιοκτήτης ταβέρνας - Του επεβλήθη πρόστιμο, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα

Ελλάδα

Σε μία σύλληψη προχώρησαν οι Αρχές για τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη. Η Πυροσβεστική συνέλαβε την Πέμπτη ιδιοκτήτη ταβέρνας της περιοχής.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ) του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ο άνδρας φέρεται να πέταξε κάρβουνα που δεν είχαν σβήσει και εξ αυτού προκλήθηκε η πυρκαγιά.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής αναφέρει: «Συνελήφθη σήμερα, 20 Ιουνίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ) του Πυροσβεστικού Σώματος, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε χαμηλή βλάστηση, στη Θέα Βαρυμπόμπης, στους πρόποδες της Πάρνηθας, στην Αττική και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 3.300 ευρώ».

Ο προαναφερόμενος θα οδηγηθεί αύριο το πρωί, ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιωάννινα: Κατέληξε ο 19χρονος που είχε αυτοπυροβοληθεί στο σπίτι της γιαγιάς του

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 19χρονος που πριν από τρεις εβδομάδες είχε αυτοπυροβοληθεί στο σπίτι της γιαγιάς στα Ιωάννινα. Ο 19χρονος είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο «Χατζηκώστα»...

Χαλκιδική: Ιδιοκατασκευή το φονικό παιχνίδι όπου σκοτώθηκε ο 19χρονος - Κατατέθηκε το πόρισμα

Έναν μήνα μετά την τραγωδία στην Χαλκιδική με θύμα 19χρονο από τη Βέροια όπου σκοτώθηκε πέφτοντας από παιχνίδι λούνα παρκ στο Πευκοχώρι, ολοκληρώθηκε το πόρισμα του διορισμένου πρα...

Φόρτωση άρθρων...