Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

Φωτιά στις Ερυθρές Αττικής: Εκκενώνεται προληπτικά κατασκήνωση, ενισχύονται τα εναέρια μέσα

Ελλάδα

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική το μεσημέρι της Παρασκευής (19.7.2024) για πυρκαγιά που ξέσπασε στο βουνό του Κιθαιρώνα, στις Ερυθρές Αττικής, του δήμου Μάνδρας Ειδυλλίας.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, ενώ στο σημείο πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι. Το τεράστιο σύννεφο καπνού είναι ορατό από την Θήβα, όπως αναφέρει το radiothiva.gr, που δημοσίευσε σχετικό βίντεο.

Οι αρχές προχώρησαν στην προληπτική εκκένωση παιδικής κατασκήνωσης του δήμου Ασπροπύργου στα Βίλια. Παράλληλα, στις 14:30 το μεσημέρι, οι Αρχές ενημέρωσαν ότι προχωρούν σε εκτροπή των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Οινόης - Πόρτο Γερμενού στο ύψος της οδού Κιθαιρώνος.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύονται συνεχώς. Στο σημείο επιχειρούν 110 πυροσβέστες, 5 πεζοπόρα τμήματα, 25 οχήματα, 3 αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κύκλωμα απάτης κατά ΕΟΠΠΥ: Δίωξη για οκτώ κακουργήματα και δυο πλημμελήματα σε βάρος των συλληφθέντων

Ποινική δίωξη για οκτώ κακουργήματα και δύο πλημμελήματα άσκησε ο αρμόδιος Εισαγγελέας σε βάρος των 17 συλληφθέντων για το κύκλωμα απάτης σε βάρος του ΕΟΠΥΥ μέσω εικονικών συνταγογ...

Αποκαλυπτικοί διάλογοι φαρμακοποιών- γιατρών για τις παράνομες συνταγές - Πώς στήθηκε η απάτη

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τα δύο κυκλώματα παράνομων συνταγογραφήσεων που είχαν προκαλέσει ζημία 3,5 εκατομμυρίων ευρώ στον ...

Φόρτωση άρθρων...