Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

Φωτιά στο Σοφικό: Καρδιακό επεισόδιο υπέστη πυροσβέστης που επιχειρούσε εθελοντικά

Ελλάδα

Καρδιακό επεισόδιο υπέστη πυροσβέστης που επιχειρούσε στην πυρκαγιά στο Σοφικό Κορινθίας, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο της Αττικής.

Πρόκειται για πυροσβέστη, πενταετούς υποχρέωσης με καταγωγή από το Σοφικό, που επιχείρησε μαζί με τους συναδέλφους του εθελοντικά στη φωτιά, καθώς δεν είχε βάρδια.

Οι τραυματίες πυροσβέστες ανήλθαν σε τέσσερις, καθώς κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς τρεις ακόμη πυροσβέστες τραυματίστηκαν ελαφρά και διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Κορίνθου. 

Ειδικότερα, πρόκειται για έναν επιπυραγό με θλαστικά τραύματα από πτώση, έναν αρχιπυροσβέστη με κάταγμα στο χέρι και έναν εποχικό πυροσβέστη με ελαφρά εγκαύματα στο χέρι και στο πρόσωπο.

Βελτιωμένη είναι η κατάσταση στο Σοφικό. Ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, Βασίλης Βαθρακογιάννης, έκανε λόγο για φωτιά που πήρε μεγάλες διαστάσεις από τη στιγμή που ξέσπασε, με φλόγες που σε αρκετά σημεία ξεπέρασαν τα 25 μέτρα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ευλογιά πιθήκων: Έξι εμβολιαστικά κέντρα στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση της νόσου

Έξι εμβολιαστικά κέντρα έχουν δημιουργηθεί στην Ελλάδα για την ευρύτερη γεωγραφική κάλυψη των αναγκών εμβολιασμού έναντι της νόσου Mpox. Ο εμβολιασμός έναντι του ιού mpox δεν αφ...

Διοικήτρια ΕΟΠΥΥ: Έτσι «ξεσκεπάστηκε» το κύκλωμα με τις εικονικές συνταγογραφήσεις

Δικαστικώς θα κινηθεί η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ και για τη διασφάλιση των συμφερόντων του, με αφορμή την απάτη που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, ενώ ανεξάρτητα με την αποστολή των υποθ...

Κύκλωμα απάτης κατά ΕΟΠΠΥ: Δίωξη για οκτώ κακουργήματα και δυο πλημμελήματα σε βάρος των συλληφθέντων

Ποινική δίωξη για οκτώ κακουργήματα και δύο πλημμελήματα άσκησε ο αρμόδιος Εισαγγελέας σε βάρος των 17 συλληφθέντων για το κύκλωμα απάτης σε βάρος του ΕΟΠΥΥ μέσω εικονικών συνταγογ...

Φόρτωση άρθρων...