Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Φόβος για άβατο των Δικαστηρίων μετά από αυτό των Εξαρχείων - Αφωνία Τόσκα

Ελλάδα

Σε φόβο μετατροπής και των Δικαστηρίων σε άβατο μετά από το άβατο των Εξαρχείων, αναφέρθηκε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Καραγκούνης κατά τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή μετά κι από τα προβλήματα που προέκυψαν από τα επαναλαμβανόμενα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.

Ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας ερωτώμενος από τον κ. Καραγκούνη εάν υπό τις σημερινές συνθήκες μπορεί να επιβλέψει προσωπικά τις επιχειρήσεις που λαμβάνουν χώρα στα Εξάρχεια, απέφυγε να απαντήσει ουσιαστικά επιβεβαιώνοντας πως ακόμα και σήμερα τα Εξάρχεια έχουν το δικό τους «νόμο» της ανομίας.

Πάντως, μεγάλες ενστάσεις εγείρει η ΝΔ και ως προς το πρόβλημα να υπάρξει επέκταση της ανομίας και προς τη γειτονική περιοχή των Δικαστηρίων καθώς η κυβέρνηση επιδεικνύει αδυναμία πάταξης των αναρχικών ομάδων.

«Σήμερα προχωρήσαμε σε εξάρθρωση δικτύου εμπόρων ναρκωτικών στα Εξάρχεια», είπε ο κ. Τόσκας, αποφεύγοντας να τοποθετηθεί όμως ως προς το αν έχει τη δυνατότητα να παρέμβει προσωπικά στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κατρακύλα χωρίς τέλος για ΣΥΡΙΖΑ – Προβάδισμα Ανδρουλάκη στο ΠΑΣΟΚ (κάρτες)

Την κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει μία ακόμα δημοσκόπηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου των πολιτών βρίσκεται ξεκάθαρα στην πέμπτη θέση, σύμφωνα με δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμ...

Φόρτωση άρθρων...