Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Φθιώτιδα: Βούλιαξε σκάφος στον Καραβόμυλο – Βγήκε κολυμπώντας στην ακτή ο ιδιοκτήτης του

Αίσιο τέλος είχε για έναν 61χρονο η περιπέτεια που πέρασε το μεσημέρι της Παρασκευής στον κόλπο του Καραβομύλου στη Στυλίδα στη Φθιώτιδα. Το μικρό ιστιοφόρο σκάφος στο οποίο επέβαινε τούμπαρε, με αποτέλεσμα ο άνδρας να βρεθεί στη θάλασσα.

Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι λουόμενοι που απολάμβαναν το μπάνιο τους, είδαν το μικρό, μη μηχανοκίνητο σκάφος, να αναποδογυρίζει, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Αμέσως ενημέρωσαν το Λιμενικό προκειμένου να σπεύσει προς βοήθεια, όμως ο 61χρονος ιδιοκτήτης και μοναδικός επιβαίνων του σκάφους, κατάφερε να κολυμπήσει και να βγει μόνος του στην ακτή.

Ο 61χρονος δήλωσε στα στελέχη του Λιμεναρχείου Στυλίδας, καλά στην υγεία του και με δική του μέριμνα – μια ώρα περίπου αργότερα – το σκάφος είχε δέσει με ασφάλεια στον Καραβόμυλο, καθώς ρυμουλκήθηκε από επαγγελματικό αλιευτικό. Από το περιστατικό δε διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Τον περασμένο Μάρτιο, ο ίδιος άνθρωπος με το ίδιο σκάφος, είχε βρεθεί και πάλι στη θάλασσα, με τη διαφορά ότι τότε ήταν ανοικτά του Φάρου Ραχών και είχε χρειαστεί η συνδρομή των Λιμενικών για να μεταφερθεί στην ασφάλεια της ακτής.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ισχυρή βροχόπτωση στην Αθήνα – Πού αναμένονται βροχές τις επόμενες ώρες

Έντονη βροχόπτωση σημειώθηκε νωρίτερα σε αρκετές περιοχές της Αθήνας. Βροχοπτώσεις σημειώθηκαν σε Αθήνα, Γκάζι και Νίκαια, πολύ ισχυρή ήταν η βροχή στους Αμπελόκηπους, ενώ έβρεξε σ...

Επεισόδιο με πυροβολισμούς στον Κολωνό

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τετάρτης στην Αστυνομία, μετά από επεισόδιο με πυροβολισμούς ανάμεσα σε Ρομά στον Κολωνό. Το επεισόδιο εκτυλίχτηκε στην πλατεία Πέτρουλα. Πληροφορ...

Φόρτωση άρθρων...