Αίσιο τέλος είχε για έναν 61χρονο η περιπέτεια που πέρασε το μεσημέρι της Παρασκευής στον κόλπο του Καραβομύλου στη Στυλίδα στη Φθιώτιδα. Το μικρό ιστιοφόρο σκάφος στο οποίο επέβαινε τούμπαρε, με αποτέλεσμα ο άνδρας να βρεθεί στη θάλασσα.

Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι λουόμενοι που απολάμβαναν το μπάνιο τους, είδαν το μικρό, μη μηχανοκίνητο σκάφος, να αναποδογυρίζει, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Αμέσως ενημέρωσαν το Λιμενικό προκειμένου να σπεύσει προς βοήθεια, όμως ο 61χρονος ιδιοκτήτης και μοναδικός επιβαίνων του σκάφους, κατάφερε να κολυμπήσει και να βγει μόνος του στην ακτή.

Ο 61χρονος δήλωσε στα στελέχη του Λιμεναρχείου Στυλίδας, καλά στην υγεία του και με δική του μέριμνα – μια ώρα περίπου αργότερα – το σκάφος είχε δέσει με ασφάλεια στον Καραβόμυλο, καθώς ρυμουλκήθηκε από επαγγελματικό αλιευτικό. Από το περιστατικό δε διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Τον περασμένο Μάρτιο, ο ίδιος άνθρωπος με το ίδιο σκάφος, είχε βρεθεί και πάλι στη θάλασσα, με τη διαφορά ότι τότε ήταν ανοικτά του Φάρου Ραχών και είχε χρειαστεί η συνδρομή των Λιμενικών για να μεταφερθεί στην ασφάλεια της ακτής.