Σαββάτο
29 Ιουνίου 2024

Φυλακές Κορυδαλλού: Ομολόγησε ο δράστης της δολοφονίας του βαρυποινίτη - Τον έσφαξε με κουζινομάχαιρο

Ομολόγησε την πράξη του ο δράστης της δολοφονίας του 35χρονου Αλβανού βαρυποινίτη και του τραυματισμού του 45χρονου Κοσοβάρου συγκρατούμενού του, με μαχαίρι στις φυλακές Κορυδαλλού.

Όπως υποστήριξε στις Αρχές σκότωσε τον συγκρατούμενό του στις φυλακές Κορυδαλλού με ένα κουζινομάχαιρο καθώς τσακώθηκαν για τη…θερμοκρασία.

Ο δράστης είναι ένας ισοβίτης Αλβανός που είχε καταδικαστεί για την δολοφονία ενός 35χρονου ομοεθνή του και του μόλις 23 μηνών γιου του στην Καλαμάτα.

Όπως έγινε γνωστό ταυτοποιήθηκε από βίντεο που υπήρχαν στον χώρο και κατά την εξέτασή του από τον Ανθρωποκτονιών ομολόγησε την πράξη του.

Ο νεκρός βαρυποινίτης το 2017 είχε δολοφονήσει έναν ψιλικατζή και μία ηλικιωμένη πάνω σε ληστεία, είχε δραπετεύσει από τις φυλακές Χανίων, ενώ είχε συλληφθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια με επεισοδιακό τρόπο. Ο τραυματίας εξέτιε ποινή για ναρκωτικά.

Η συμπλοκή συνέβη στην 4η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, όπου κρατούνται βαρυποινίτες, για ανθρωποκτονίες και βαριά αδικήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή για την συμπλοκή φαίνεται ότι δόθηκε όταν οι υπεύθυνοι των φυλακών ζήτησαν από τους κρατούμενους να επιστρέψουν στα κελιά τους λόγω υψηλών θερμοκρασιών, κάποιοι δέχτηκαν και κάποιοι αρνήθηκαν και ξέσπασε τσακωμός μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να καταλήξει στην αιματηρή συμπλοκή που φαίνεται ότι οφειλόταν στο ποια ομάδα θα είχε τον πρώτο λόγο.

Ποιο είναι το θύμα της αιματηρής επίθεσης στις φυλακές Κορυδαλλού

Το θύμα της συμπλοκής είναι ο παλιός γνώριμων των αρχών. Σκληρό και βίαιο τον χαρακτηρίζουν οι αστυνομικοί. Ήταν καταδικασμένος για δύο δολοφονίες.

Το 2015 είχε σκοτώσει έναν επιχειρηματία στην Ελευσίνα κατά τη διάρκεια ληστείας, όπως επίσης και μία ηλικιωμένη στο σπίτι της στον Ασπρόπυργο, σύμφωνα με το Star.

Είχε ταυτοποιηθεί για την επίθεση σε βάρος του εργολάβου Φλώριο Ασημομύτη στον Τουρλό της Μυκόνου. Το θύμα είχε μιλήσει στην Κατερίνα Ρίστα για τα κυκλώματα των μπράβων που κάνουν κουμάντο στο νησί.

Ο Ντότσι είχε αποδράσει το 2018 κατά τη διάρκεια της μεταγωγής του, ενώ λίγα χρόνια μετά, παραλίγο να γίνει μακελειό σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων όταν ένας επιχειρηματίας από τη Μύκονο, θύμα ληστείας, τον αναγνώρισε και απείλησε να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Εστάλη μήνυμα του «112» για εκκένωση στους κατοίκους της Νέας Ζωής

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (26/06) στον Ασπρόπυργο και συγκεκριμένα στην περιοχή Λάκκα Κάτσαρη. Εστάλη μήνυμα του 112 στους κατοίκο...

Φόρτωση άρθρων...