Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Φυλακές Κορυδαλλού: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη δολοφονία του 35χρονου Αλβανού

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της φονικής συμπλοκής στις φυλακές Κορυδαλλού, που είχε ως τραγική κατάληξη έναν νεκρό 35χρονο Αλβανό και έναν 46χρονο τραυματία, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο του «Πρώτου Θέματος» αποτυπώνεται η στιγμή που δύο κρατούμενοι προσεγγίζουν τον 35χρονο Αλφόνσο Ντότσι και τον τραυματίζουν θανάσιμα με μαχαίρι.

O δράστης ταυτοποιήθηκε από ανάλυση βιντεοληπτικών υλικών και κατά την εξέτασή του από τον Ανθρωποκτονιών ομολόγησε την πράξη του. Οι αρχές εντόπισαν και το όπλο του εγκλήματος, ένα κουζινομάχαιρο, το οποίο αρνήθηκε να αποκαλύψει στους αστυνομικούς πού το βρήκε.

Ο δράστης και το θύμα, ήταν φίλοι και είχαν αποδράσει μαζί το 2017. Από ότι φαίνεται, πρέπει να είχαν κι άλλου είδους διαφορές μέσα στην φυλακή, και το φονικό φέρεται να μην έγινε μόνο για την θερμοκρασία στο κελί.

Ο νεκρός, κρατούνταν στις φυλακές για παράνομη κατοχή όπλων και το 2018 είχε αποπειραθεί να αποδράσει, ενώ τον μετέφεραν από τα Χανιά με το πλοίο στην Αθήνα, στις φυλακές Κορυδαλλού, ωστόσο δεν τα είχε καταφέρει. Παράλληλα, έχει καταδικαστεί για δύο ανθρωποκτονίες, μία ενός επιχειρηματία στην δυτική Αττική το 2018, κατά την διάρκεια ληστείας, και για μία ακόμη, μίας ηλικιωμένης, πάλι, κατά την διάρκεια ληστείας.

Ο άνδρας που τραυματίστηκε στην συμπλοκή είναι από το Κόσοβο και έχει καταδικαστεί για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σοβαρός τραυματισμός δύο ατόμων μετά από πτώση βράχου στο Πολυλίμνιο Μεσσήνης

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου (07/09) στην περιοχή της Χαραυγής στο Πολυλίμνιο του δήμου Μεσσήνης, όταν βράχος αποκολλήθηκε και τραυμάτισε δύο ...

Φόρτωση άρθρων...