Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Γεννηματά για Φίλη: Απαράδεκτες οι δηλώσεις για το «Παραιτηθείτε»

Ελλάδα

«Διαφωνώ με οτιδήποτε είναι απολιτικό», σχολίασε σχετικά με την συγκέντρωση την Τετάρτη στο Σύνταγμα με το σύνθημα «Παραιτηθείτε», η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε παράλληλα τον υπουργό Παιδείας για τις δηλώσεις του σχετικά με την μη διεξαγωγή της συγκέντρωσης, χαρακτηρίζοντάς τις «απαράδεκτες».

«Κανείς κύριος Φίλης δεν μπορεί να το περιορίσει το δικαίωμα των πολιτών να διαδηλώνουν. Η κοινωνία έχει το δικαίωμα να αντιδρά και είναι λογικό όταν η κυβέρνηση φέρνει αυτή την συμφωνία», τόνισε μιλώντας στο «mega».

Η κυρία Γεννηματά εξέφρασε την άποψη ότι όλες οι κινήσεις πρέπει να έχουν ταυτότητα, να μην είναι απολίτικες, «έτσι λειτουργούν οι δημοκρατίες», σημείωσε, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι «ο κάθε ένας μπορεί να έχει διαφορετική άποψη, εγώ δεν είμαι Φίλης».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κατρακύλα χωρίς τέλος για ΣΥΡΙΖΑ – Προβάδισμα Ανδρουλάκη στο ΠΑΣΟΚ (κάρτες)

Την κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει μία ακόμα δημοσκόπηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου των πολιτών βρίσκεται ξεκάθαρα στην πέμπτη θέση, σύμφωνα με δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμ...

Ανδρουλάκης: Στο debate θα πρέπει να δεσμευτούν όλοι οι υποψήφιοι ότι θα είναι στα εθνικά ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ

Τη Σπάρτη επισκέφτηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος, Νίκος Ανδρουλάκης. «Όντως υπάρχει σήμερα μια μεγάλη ευκαιρία για το ΠΑΣΟΚ. Δεν έπεσε, όμως, από την Ακρόπολη ούτε την έφερε ο ...

Φόρτωση άρθρων...