Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Γεωργιάδης για ΑΝΕΛ και 2,5%: Είναι απίστευτοι τύποι... (Tweet)

Ελλάδα

Τις δηλώσεις που έχουν κάνει το τελευταίο διάστημα ο Πάνος Καμμένος και ο Τέρενς Κουίκ σχετικά με το όριο εισόδου στο ελληνικό Κοινοβούλιο, καυτηρίασε με tweet του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Κόκκινη γραμμή αποτελεί για τους ΑΝΕΛ η ύπαρξη του ορίου του 3% για την είσοδο ενός κόμματος στη Βουλή και αυτό για τους γνωστούς εθνικούς λόγους», είχε πει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος πριν μερικές εβδομάδες.

«Κάτω από το 2,5% δεν μπορούμε για εθνικούς λόγους να το αποδεχθούμε. Το 2,5% διασφαλίζει τα εθνικά μας θέματα. Ξέρω την περιοχή, μας διασφαλίζει απόλυτα», τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Τέρενς Κουίκ με τον Άδωνι να σχολιάζει:

Kόκκινη γραμμή για τον Καμμένο το όριο του 3% που για τον Τέρενς Κουίκ δεν μπορεί να είναι κάτω του 2.5%. Απίστευτοι τύποι.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κατρακύλα χωρίς τέλος για ΣΥΡΙΖΑ – Προβάδισμα Ανδρουλάκη στο ΠΑΣΟΚ (κάρτες)

Την κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει μία ακόμα δημοσκόπηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου των πολιτών βρίσκεται ξεκάθαρα στην πέμπτη θέση, σύμφωνα με δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμ...

Άλιμος: Αγνοείται 16χρονος κολυμβητής

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Πέμπτης στο Λιμενικό, μετά από την εξαφάνιση ενός 16χρονου κολυμβητή στην Μαρίνα Αλίμου. Πληροφορίες του Λιμενικού αναφέρουν ότι πρόκειται για έν...

Φόρτωση άρθρων...