Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Γεωργιάδης: Να συμπαρασταθούμε όλοι στο δράμα του Σπίρτζη... (Video)

Ελλάδα

Επίθεση κατά του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τις δηλώσεις του Χρήστου Σπίρτζη για την ιδιωτικοποίηση του Ελληνικού.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, o κ. Γεωγριάδης σημείωσε: «Να ενώσουμε όλοι οι Έλληνες τη φωνή μας να συμπαρασταθούμε σε ένα ανθρώπινο δράμα, στον Χρήστο Σπίρτζη που υποφέρει… Να προστατέψουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα του υπουργού, που τον κρατά υπουργό ο Τσίπρας και τον βασανίζει... Να συμπαρασταθούμε στον Σπίρτζη που περνά τέτοιο μαρτύριο» δήλωσε σκωπτικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε:

«Τέτοιους ψεύτες έχεις ξαναδεί; Ο Σπίρτζης ως πρόεδρος του ΤΕΕ έλεγε για "ληστεία στο Ελληνικό", και υπέγραψε την ιδιωτικοποίηση... Σα δε ντρέπεται…».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δολοφονία Κατσουρή: Αντιμέτωποι με κακούργημα 5 αστυνομικοί για την είσοδο των Κροατών οπαδών στην Ελλάδα

Αντιμέτωποι με το κακούργημα της έκθεσης σε κίνδυνο με ενδεχόμενο δόλο είναι πέντε αστυνομικοί, οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για την οργανωμένη έλευση των Κροατών οπαδών στην Ελλάδα, γ...

Oι έξι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ αναλύουν το σχέδιό τους για τη χώρα στο περιοδικό της Βουλής

Με ένα διπλό αφιέρωμα για το ΠΑΣΟΚ αναρτήθηκε σήμερα στον ιστότοπο του κοινοβουλίου, το νέο, 82ο τεύχος του περιοδικού της Βουλής «Επί του.. περιστυλίου». Το ένα μέρος του αφιερώμ...

Φόρτωση άρθρων...