Πέμπτη
24 Οκτωβρίου 2024

Γλυφάδα: 10 άτομα επιτέθηκαν με κατσαβίδι σε 21χρονο για ασήμαντη αφορμή - «Έφαγα δυο, τρεις και έπεσα κάτω»

Ελλάδα

Άγριο ξυλοδαρμό και επίθεση με κατσαβίδι δέχθηκε για μια ασήμαντη αφορμή, ένας 21χρονος στην Γλυφάδα.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Μega, το άγριο περιστατικό ξέσπασε όταν ο 21χρονος που έπεσε θύμα, ήταν σταματημένος με το αυτοκίνητό του σε ένα φανάρι στη Γλυφάδα και κοίταξε το διπλανό σταματημένο αυτοκινήτο.

Οι επιβάτες του διπλανού αυτοκινήτου παρεξηγήθηκαν επειδή τους κοίταξε και βγήκαν από το αυτοκίνητό τους και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν, με έναν από αυτούς να του καρφώνει μάλιστα ένα κατσαβίδι στην πλάτη.

Τι είπε το θύμα της επίθεσης με κατσαβίδι

Ο 21χρονος Αλέξανδρος μιλώντας στο Mega περιέγραψε τα όσα εφιαλτικά έζησε μαζί με τέσσερις φίλους του, σε κεντρική πλατεία της Γλυφάδας, όταν ξαφνικά 10 αγριεμένοι νεαροί, βγήκαν από τα αυτοκίνητά τους και άρχισαν να τους χτυπούν.

«Υπήρχε μια λογομαχία στην αρχή, κατέβηκε ο φίλος μου, του κοίταξε το αμάξι, γιατί το ένα ήταν λίγο ωραίο απ’ ό,τι μου είπε. Και του λέει: ''Τι κοιτάς, ρε φίλε;''. Και του λέει ο φίλος μου ''τι, τι κοιτάω;''. Ε, και άρχισε λίγο έτσι. Βρίστηκαν και κατεβήκανε οι άλλοι κάτω», είπε το θύμα.

Οι δράστες στη συνέχεια έβγαλαν τα κατσαβίδια και ένας εξ αυτών κάρφωσε τον νεαρό στην πλάτη. Το τραύμα του ήταν βαθύ, όπως αποτυπώνεται και στην ακτινογραφία του θύματος της επίθεσης, που απείλησε ζωτικά του όργανα.

«Έφαγα δυο, τρεις, έπεσα κάτω, έγινα κουβάρι»

«Έφαγα δυο, τρεις, έπεσα κάτω, έγινα κουβάρι. Κάλεσαν μου φαίνεται οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ το ασθενοφόρο. Κι εγώ φόραγα ένα καπέλο και πήγαν να μου πάρουν το καπέλο όταν ήμουν κάτω αλλά το τράβηξα και το έβαλα μέσα από το μπουφάν μου. Δε μας είπαν κάτι όμως για λεφτά και τέτοια».

Οι δράστες μετά την πράξη τους, πέταξαν τα κατσαβίδια, μπήκαν στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν. Οι αστυνομικοί εντόπισαν στην πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου τα δυο κατσαβίδια και τα έστειλαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για αποτυπώματα και DNA.

«Ούτε φατσικά δε τους έχω ξαναδεί ποτέ μου. Εγώ ήμουν μ’ έναν φίλο μου, που είναι κι αυτός 21 χρόνων κι είχαμε πάρει τα ξαδέλφια του βόλτα. Τα παιδάκια πίσω ήταν 15 χρόνων, δεν κάνανε κάτι. Φανταστείτε, ανοίξανε και τις πίσω πόρτες που ήταν τα παιδάκια και τα χτυπάγανε και τα παιδάκια», πρόσθεσε ο 21χρονος.

Ο τραυματισμένος νεαρός με ασθενοφόρο και συνοδεία της ομάδας ΔΙΑΣ μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Αναρρώνει και όπως ο ίδιος ανέφερε, προσπαθεί να αφήσει πίσω του, το τρομακτικό περιστατικό που βίωσε εκείνος και οι φίλοι του. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αμαλιάδα: Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από τη μητέρα του παιδιού που εξέπνευσε το 2024

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε η μητέρα του 15 μηνών αγοριού που εξέπνευσε στην Αμαλιάδα, τον Αύγουστο του 2024. Η γυναίκα είχε βγει στο «Φως στο Τούνελ» και μίλησε για ...

Χυδαία ανάρτηση από τον συγγραφέα Αριέλ Λεκαδίτης - «Δες εδώ! Η Γάζα οικόπεδο!!! Χ...» - Διέκοψαν τη συνεργασία μαζί του οι Εκδόσεις Αρμός

Μια χυδαία ανάρτηση για τον πόλεμο στο Ισραήλ και τη συνεχιζόμενη αιματοχυσία στη Γάζα έκανε ο συγγραφέας Αριέλ Λεκαδίτης, με αποτέλεσμα να ξεσηκώσει «θύελλα» αντιδράσεων στο Twitt...

Σύμη: Στη φυλακή διακινητές από το Αζερμπαϊτζάν που μετέφεραν 10 άτομα στο νησί

Στη φυλακή οδηγήθηκαν δύο αλλοδαποί 52 και 26 ετών που κατηγορούνται ότι είναι διακινητές παράνομων μεταναστών. Οι δύο εντοπίστηκαν στην περιοχή της Μαραθούντας, στη Σύμη, μαζί με ...

Φόρτωση άρθρων...