Κυριακή
29 Σεπτεμβρίου 2024

Γλυφάδα: Σοκάρουν οι διάλογοι για τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης

Ελλάδα

Αποτροπιασμό και σοκ προκαλούν τα μηνύματα που αντάλλαξαν μέσω ομαδικής συνομιλίας οι ανήλικοι που συμμετείχαν στον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα το προηγούμενο Σάββατο.

Στα μηνύματα που δημοσίευσε η εκπομπή «Καλημέρα» στον ΣΚΑΙ, κοπέλα που ανήκε στην ομάδα που έδειρε τη 14χρονη έγραψε: «Σήμερα θα την ξαναδείρουμε αν τη βρούμε - Την έχω φωτό με τις μελανιές».

«Και δεν ήμουν μόνη, υπήρχε και γκρουπ. Και να σας πω κάτι, το ευχαριστήθηκα. Και καλά της κάναμε», αναφέρει η ανήλικη, με τους διαδικτυακούς της φίλους να της απαντούν: «Να σε πλακώσουμε, να σε κάνουμε όπως αυτή».

Η υπόθεση της 14χρονης έχει σοκάρει, καθώς εκτυλίχθηκαν σκηνές άγριου ξυλοδαρμού από ανηλίκους. Η 14χρονη, συνοδεία του πατέρα της, κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από δύο συμμαθήτριές της στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν συγκεντρωθεί πολλά παιδιά της ηλικίας της. Οι μαθήτριες την έβρισαν, την απείλησαν και της έκαναν bullying.

Μια άλλη νεαρή τής επιτέθηκε χτυπώντας την βάναυσα, ρίχνοντάς της γροθιά στο πρόσωπο και πετώντας την κάτω, όπου συνέχισε να τη χτυπά με κλωτσιές.

Στο κάδρο του ξυλοδαρμού ένας 18χρονος

Η ανήλικη φέρεται να περιγράφει στις καταθέσεις τρία πρόσωπα: δύο 14χρονες συμμαθήτριές της και ένα ακόμα 16χρονο κορίτσι. Η μία από τις τρεις ανήλικες φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά οικογενειακά προβλήματα, σύμφωνα με πληροφορίες.
Ακόμα, πληροφορίες αναφέρουν στο κάδρο των ερευνών έχει μπει ένας 18χρονος, ο οποίος περιγράφεται σε μαρτυρία ως υποκινητής του επεισοδίου και φέρεται να φοράει καπέλο και να έχει στον λαιμό του ένα χαρακτηριστικό τατουάζ.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επίδομα ανεργίας: Αυξάνεται το ποσό και η διάρκειά του – Ποιες αλλαγές έρχονται

Για αναμόρφωση του επιδόματος ανεργίας έκανε λόγο o Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας, Νίκος Μηλαπίδης, με αφορμή τα προγράμματα προσλήψεων. «Τα προγράμματα της ΔΥΠΑ, τ...

Φόρτωση άρθρων...